Цибулевий суп простий
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати цибульний суп простий. Рецепт дійсно виявиться дуже легким, а для приготування вам не потрібно зайвих зусиль і незвичайних продуктів.
Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати смачний, а головне легкий цибульний суп. Він безсумнівно сподобається вашим домочадцям. Смак виходить ніжним і унікальним, а сам суп виділяє неймовірні аромати, які кружляють голову і викликають апетит.
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 15 мілілітрів
- Овочевий бульйон - 2 штуки (кубиками)
- Вода - 900 мілілітрів
- Коричневий цукор - 2 чайних ложки
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Koriandr, кріп, петрушка - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Для того щоб приготувати смачний і простий цибульний суп, необхідно очистити і промити всі необхідні овочі. На розпечену сковороду або в каструлю додаємо рослинне масло.
2
Поки воно нагрівається, нарізаємо дрібно цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору, після чого додаємо до нього подрібнений часник. Ретельно все перемішуємо.
3
У каструлі необхідно закип'ятити воду, після чого додати кубики овочевого бульйону, спеції, цукор і сіль.
4
Додаємо цибульний-часникову суміш. Картоплю нарізаємо кубиком, точно так само чинимо з морквою.
5
Додаємо овочі в суп і варимо протягом 30 хвилин на повільному вогні. Далі подрібнюємо суп занурювальним блендером, після чого ретельно його перемішуємо. Прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо з грінками і сиром, смачного!