Рецепт Цибулевий суп класичний фото

Цибулевий суп класичний
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Цибуля
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід
Супи
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мінімальний набір інгредієнтів - і на вашому столі найпростіший, але в той же час вишуканий цибульний суп класичний. Готується він з додаванням портвейну і подається з часниковими сухариками.

Опис приготування:

Багато років тому такий цибульний суп класичний вважався стравою для бідняків, але вже через деякий час багатії облагородили його портвейном і він став вважатися вишуканим блюдом. Готується він дуже швидко, а подається з часниковими сухариками вприкуску.

  • Цибуля - 2-3 штуки
  • Курячий бульйон - 1 літрів
  • Морква - 2-3 штуки
  • Борошно - 75 грам
  • Portveyn - 100 мілілітрів
  • Сіль і спеції - За смаком
цибулевий суп класичний - фото крок 1
1. Цибулевий суп готується досить легко. Незвичайний і вишуканий смак йому надають портвейн і часникові сухарики. Нарізаємо цибулю, частина з якого будемо обсмажувати, а частина залишимо так.
цибулевий суп класичний - фото крок 2
2. Лук обсмажити на олії до золотистого кольору.
цибулевий суп класичний - фото крок 3
3. Заздалегідь нам потрібно відварити курячий бульйон. До нього додаємо обсмажену цибулю і частина що залишився сирої цибулі. Також вводимо сиру моркву, доводимо все до кипіння.
цибулевий суп класичний - фото крок 4
4. Прокип'ятивши близько 5 хвилин, знімаємо з вогню. Подрібнюємо все блендером.
цибулевий суп класичний - фото крок 5
5. Наливаємо в іншу каструлю портвейн, додаємо пару лаврових листів. Доводимо до кипіння. Кип'ятимо пару хвилин, після чого додаємо в цю ємність наш суп-пюре. Доводимо знову до кипіння, знімаємо з вогню.
цибулевий суп класичний - фото крок 6
6. Подаємо порційно, разом з часниковими сухариками, які можна зробити самим або взяти вже готові.

Схожі рецепти