Човники з листкового тіста за 30 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Закусочні човники з листкового тіста можна приготувати для сніданку, для перекусу і навіть до вечері, якщо ви не на дієті, звичайно ж. Такі човники дуже ситні і смачні, а готуються швидко.
У цих човниках одночасно є і м'ясо, і гарнір з картоплі, і огірочки (куди ж без них! ), і тісто. Закуска дійсно виходить відмінна! Рецепт її я знайшла випадково, довго руки не доходили, щоб приготувати її, але коли все ж зробила, була вражена смаком. Тепер це одні з улюблених наслідках пиріжків в нашій родині. А сьогодні я хочу поділитися і з вами рецептом, як приготувати човники з листкового тіста за 30 хвилин.
- Листкове тісто - 600 грам
- Картопляне пюре - 250 грам
- М'ясо - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Огірок солоний - 1-2 штук
- Яйце - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Листкове тісто я купую готове, але можна без проблем приготувати його самостійно. Картопляне пюре приготуйте заздалегідь, у мене зазвичай залишається трохи з вечері.
М'ясо порізати як можна дрібніше. У цьому вам допоможе великий гострий ніж.
Обсмажте м'ясо до напівготовності. Додайте дрібно порізану цибулю, смажте до готовності двох інгредієнтів.
Тим часом огірок поріжте дрібними кубиками.
Листкове тісто розморозити і поріжте на прямокутники.
Кожен прямокутник розкачайте, зробіть надрізи, як показано на фото.
У центр тесту покладіть начинку: спочатку картопляне пюре, а потім м'ясо і огірок.
Підверніть краю так, щоб утворилася човник.
Змастіть тісто збитим яйцем. Запікайте човники в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Човники з листкового тіста за 30 хвилин готові. Їжте їх із задоволенням!