Чебуреки з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте апетитні чебуреки з гарбузом, це дуже оригінальне блюдо, яке змусить по-новому подивитися і на чебуреки, і на гарбуз. Дуже просто готуються, впорається навіть новачок. Дивіться рецепт!
Чебуреки можна готувати не тільки з м'ясом, але і з овочами, сиром (або з сиром бринзою або сулугуні), в цілому, вибір начинки дуже широкий. Чебуреки з гарбузом, наприклад, виходять дуже смачними, з насиченим і оригінальним присмаком. Особливо варто відзначити додавання сиру, він пом'якшує смак гарбуза. Щоб приготувати чебуреки з гарбузом, приготуйте тісто просте на кефірі і виберіть гарбуз стиглу і соковиту.
- Кефір - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Борошно - 3-4 склянок
- Гарбуз - 500 грам
- Сир твердий - 300 грам
- Рослинна олія - За смаком
Замісити на кефірі та яйці тісто, борошна додавайте стільки, щоб тісто стало м'яким, але пружним і еластичним. Не забудьте тісто посолити. Залиште його на 20-30 хвилин, щоб воно "відпочило" .
Гарбуз почистіть і поріжте кубиками.
Гарбуз почистіть і поріжте кубиками.
Натріть гарбуз на великій тертці, обсмажте її на сковороді в рослинному маслі до м'якості.
Розділити тісто на частини, розкачайте коржі. Виріжте круглу форму, дуже зручно робити це за допомогою тарілки.
Коржик не повинна бути занадто товстою, але і тонку теж краще не робіть.
Сир твердий натріть на тертці і змішайте з гарбузом.
Викладіть начинку на половину коржі.
Сир твердий натріть на тертці і змішайте з гарбузом.
Викладіть начинку на половину коржі.
Заліпіть щільно краю коржі, щоб вони не розійшлися.
Розігрійте масло рослинне в сковороді.
Розігрійте масло рослинне в сковороді.
Обсмажуйте чебуреки кілька хвилин з кожного боку, поки вони не підрум'яняться.
Готові чебуреки можете подавати зі сметаною. Смачного!
Готові чебуреки можете подавати зі сметаною. Смачного!