Рецепт Бурякова ікра через м'ясорубку на зиму фото

Бурякова ікра через м'ясорубку на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Буряк , Овочі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Корисний обід
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Бурякова ікра ідеально доповнить страви з м'яса і птиці. Її можна запропонувати у вигляді легкої закуски на святковий стіл або подати до звичайного вечері.

Опис приготування:

Буряк чудово поєднується з томатом, завдяки гострому перцю і часнику ікра набуває аромат і пікантний смак. Кількість гострого перцю корегуйте на свій смак. Я додаю невеличкий шматочок, щоб готова ікра вийшла злегка гострої, якщо любите пекучу закуску, кладіть гострий перець цілком.

  • Буряк - 2-3 штук
  • Томат - 200 мілілітрів
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Перець гострий - 1 частина
  • Сіль - 2 щіпки
  • Цукор - 2 щіпки
  • Олія соняшникова - 50 мілілітрів
бурякова ікра через м'ясорубку на зиму - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
бурякова ікра через м'ясорубку на зиму - фото крок 2
Буряк варимо 30 хвилин.
бурякова ікра через м'ясорубку на зиму - фото крок 3
Цибуля чистий, пропускаємо через м'ясорубку і злегка обсмажуємо на соняшниковій олії.
бурякова ікра через м'ясорубку на зиму - фото крок 4
До цибулі додаємо подрібнений часник і гострий перець.
бурякова ікра через м'ясорубку на зиму - фото крок 5
Вареную свеклу чистим, ріжемо крупно і пропускаємо через м'ясорубку.
бурякова ікра через м'ясорубку на зиму - фото крок 6
Додаємо томат, сіль і цукор. Ікру готуємо під кришкою на малому вогні, періодично помішуючи. Через 10 хвилин киплячу ікру перекладаємо в стерильну банку і закочує.
бурякова ікра через м'ясорубку на зиму - фото крок 7
Бурякова ікра готова. Смачного!

Схожі рецепти