Рецепт Ікра кабачкова через м'ясорубку фото

Ікра кабачкова через м'ясорубку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, Фуршет
Заготовки

Для тих, у кого є хороша м'ясорубка (відмінна помічниця для господині), я представляю рецепт кабачкової ікри через м'ясорубку! Виходить смачна і відмінна заготовка на зиму.

Рецепт зовсім простий:

1. Для початку почистіть всі овочі. Зніміть шкірку з помідорів (для цього досить опустити їх окріп на 1-2 хвилини), кабачки очистіть від шкірки і виберіть насіння. З болгарського перцю виріжте серединку з насінням. Цибуля, морква почистіть. Всі овочі поріжте так, щоб вам було зручно пропускати їх через м'ясорубку.

2. Тепер подрібніть всі овочі в м'ясорубці, в різний посуд, не змішуйте.

3. Приготуйте каструлю з товстим дном або казан. Влийте масло, поставте на вогонь.

4. Спочатку в каструлю підуть подрібнені цибулю і моркву.

5. Коли цибуля та морква обсмажилися, морква стала м'якою, а цибуля золотистим, вилийте в каструлю всю решту овочеву масу, додайте роздавлений часник, цукор, оцет і сіль, перемішайте і варіть 1 час.

6. Готову масу, прямо з печі, розлийте по стерилізованим банкам. Засукайте, накрийте ковдрою і дайте їм охолонути самостійно.

Ваша кабачкова ікра через м'ясорубку готова! Відмінна заготівля на зиму, ще одне смачне доповнення до зимового столу.

  • Кабачки - 2 кілограма
  • Рослинна олія - 500 мілілітрів
  • Болгарський перець - 1 кілограм
  • Часник - 300 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Сіль - 100 грам
  • Помодоро - 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля - 500 грам
  • Оцет 70% - 1 Чайна ложка
  • Морква - 500 грам
Рецепт зовсім простий:

1. Для початку почистіть всі овочі. Зніміть шкірку з помідорів (для цього досить опустити їх окріп на 1-2 хвилини), кабачки очистіть від шкірки і виберіть насіння. З болгарського перцю виріжте серединку з насінням. Цибуля, морква почистіть. Всі овочі поріжте так, щоб вам було зручно пропускати їх через м'ясорубку.

2. Тепер подрібніть всі овочі в м'ясорубці, в різний посуд, не змішуйте.

3. Приготуйте каструлю з товстим дном або казан. Влийте масло, поставте на вогонь.

4. Спочатку в каструлю підуть подрібнені цибулю і моркву.

5. Коли цибуля та морква обсмажилися, морква стала м'якою, а цибуля золотистим, вилийте в каструлю всю решту овочеву масу, додайте роздавлений часник, цукор, оцет і сіль, перемішайте і варіть 1 час.

6. Готову масу, прямо з печі, розлийте по стерилізованим банкам. Засукайте, накрийте ковдрою і дайте їм охолонути самостійно.

Ваша кабачкова ікра через м'ясорубку готова! Відмінна заготівля на зиму, ще одне смачне доповнення до зимового столу.

Схожі рецепти