Бурий рис на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Рис - це та крупа, яка майже кожен день може дарувати вам нове блюдо. Він використовується в багатьох національних кухнях. Ви без зусиль знайдете рецепт собі до душі. Може бути, вам сподобається цей?
Сьогодні я поділюся з вами тим, як приготувати коричневий рис на сковороді по-китайськи. Страву можна подавати і як гарнір, і замість гарячого, якщо ви не хочете більше готувати. Протеїн в складі є в вигляді яєць, а також є рослинний білок. Тому виходить дуже ситно, а ще дуже оригінально.
- Яйце - 2 штуки
- Бурий рис - 1 Склянка
- Горох зелений - 0, 5 склянки (сухий)
- Зелена цибуля, перо - 3-4 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
Рис ретельно промийте, про 7 дифф. Потім відваріть його до готовності в підсоленій воді.
Горошок замочіть заздалегідь на пару годин. А потім відваріть до готовності.
Тим часом измельчитечасник.
Яйце в мисці збийте до піни.
Лук промийте і дрібно нарубати.
У сковороді розігрійте масло. Додайте в нього часник.
Обсмажте його до золотистого кольору, помішуючи. Потім додайте цибулю.
Потім додайте яйце і постійно його перемішуйте.
Далі всипте готовий горох. Перемішайте інгредієнти. Смажте їх разом пару хвилин.
В кінці додайте рис. Блюдо перемішайте.
Через 2 хвилини рис з начинкою готовий! Смачного!