Рецепт Бурий рис на сковороді фото

Бурий рис на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Яйця, Крупи, Мал, Коричневий рис
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарніри, Салати

Рис - це та крупа, яка майже кожен день може дарувати вам нове блюдо. Він використовується в багатьох національних кухнях. Ви без зусиль знайдете рецепт собі до душі. Може бути, вам сподобається цей?

Сьогодні я поділюся з вами тим, як приготувати коричневий рис на сковороді по-китайськи. Страву можна подавати і як гарнір, і замість гарячого, якщо ви не хочете більше готувати. Протеїн в складі є в вигляді яєць, а також є рослинний білок. Тому виходить дуже ситно, а ще дуже оригінально.

  • Яйце - 2 штуки
  • Бурий рис - 1 Склянка
  • Горох зелений - 0, 5 склянки (сухий)
  • Зелена цибуля, перо - 3-4 штук
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
бурий рис на сковороді - фото крок 1
Рис ретельно промийте, про 7 дифф. Потім відваріть його до готовності в підсоленій воді.
бурий рис на сковороді - фото крок 2
Горошок замочіть заздалегідь на пару годин. А потім відваріть до готовності.
бурий рис на сковороді - фото крок 3
Тим часом измельчитечасник.
бурий рис на сковороді - фото крок 4
Яйце в мисці збийте до піни.
бурий рис на сковороді - фото крок 5
Лук промийте і дрібно нарубати.
бурий рис на сковороді - фото крок 6
У сковороді розігрійте масло. Додайте в нього часник.
бурий рис на сковороді - фото крок 7
Обсмажте його до золотистого кольору, помішуючи. Потім додайте цибулю.
бурий рис на сковороді - фото крок 8
Потім додайте яйце і постійно його перемішуйте.
бурий рис на сковороді - фото крок 9
Далі всипте готовий горох. Перемішайте інгредієнти. Смажте їх разом пару хвилин.
бурий рис на сковороді - фото крок 10
В кінці додайте рис. Блюдо перемішайте.
бурий рис на сковороді - фото крок 11
Через 2 хвилини рис з начинкою готовий! Смачного!

Схожі рецепти