Рис з фаршем на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий рецепт рису з фаршем на сковороді для тих, кому обід потрібно приготувати в швидкий термін, а думати над тим, щоб готувати": перший, друге і десерт" немає часу. А тут все швидко і смачно!
Такий ось нестандартний, але шалено простий рецепт рису з фаршем на сковороді. Я дуже сподіваюся, що вам він припаде до душі. Адже такий рис з фаршем на сковороді в домашніх умовах дійсно об'єднує в собі риси "першого, другого і десерту" . Тут і гарнір, і м'ясне блюдо, і салат. І все це - для 20 хвилин! погодьтеся, просто чудо! ділюся рецептурою.
- Мал - 150 грам
- Фарш - 300 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Помідор - 1 штука
- Листя салату - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
1. На рослинному маслі спочатку обсмажити рис, а потім заллємо водою і доводимо до готовності. Поки викладаємо на тарілку гіркою.
2. Тепер на цій же сковороді обсмажити фарш до появи скоринки.
3. В 150 мл теплої води розводимо спеції, приправи, сіль і перець. Я додавала сіль, перець чорний мелений, паприка, орегано, часникову сіль і перець чилі.
4. Заливаємо цією сумішшю фарш і тушкуємо до готовності.
5. А тепер викладаємо поверх рису фарш.
6. Засипаємо шматочками помідора, листям салату і тертим сиром. Все готово, кличте сім'ю обідати!