Рис по-флотськи з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Звісна річ, "макарони по-флотськи" люблять все, а чи пробували ви готувати"рис по-флотськи" ? запевняю, що це не менш смачно, а готувати так само легко і просто, розповім як.
Опис приготування:
Якщо в будинку знайдеться небагато фаршу і при цьому треба швидко приготувати обід або вечерю, то можна приготувати смачне і ситне блюдо"рис по-флотськи" і нагодувати ним усю родину. Дивіться покрокову інструкцію до рецептом і готуйте із задоволенням.
- М'ясний фарш - 350 грам
- Мал - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Томати - 200 грам (у власному соку)
Підготуйте інгредієнти.
Дрібно наріжте цибулю, натріть на тертці моркву, обсмажте з додаванням 2 ст. Ложок рослинного масла.
Додайте томати у власному соку, продовжуйте обсмажувати.
Коли томати обсмажаться, додайте м'ясний фарш, розрівняйте його ложкою, накрийте кришкою і продовжуйте обсмажування до готовності під кришкою. В цей час поставте воду для відварювання рису.
Обсмажений фарш посоліть за смаком, при бажанні поперчіть.
Відваріть рис до стану"аль-денте" , злийте з нього воду.
Викладіть відварений рис до м'ясного фаршу, перемішайте і готуйте все разом ще приблизно 5 хвилин.
Мал"по-флотськи" готовий, його можна подавати до столу.
При подачі"рис по-флотськи" можна посипати зеленню, доречні будуть і свіжі овочі. Це дуже легке, але при цьому смачна страва, впевнена, сім'ї сподобається!