Рецепт Рис по-флотськи з фаршем фото

Рис по-флотськи з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Звісна річ, "макарони по-флотськи" люблять все, а чи пробували ви готувати "рис по-флотськи"? запевняю, що це не менш смачно, а готувати так само легко і просто, розповім як.

Якщо в будинку знайдеться небагато фаршу і при цьому треба швидко приготувати обід або вечерю, то можна приготувати смачне і ситне блюдо "рис по-флотськи" і нагодувати ним усю родину. Дивіться покрокову інструкцію до рецептом і готуйте із задоволенням.

  • М'ясний фарш - 350 грам
  • Мал - 200 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Томати - 200 грам (у власному соку)
мал по-флотськи з фаршем - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
мал по-флотськи з фаршем - фото крок 2
Дрібно наріжте цибулю, натріть на тертці моркву, обсмажте з додаванням 2 ст. Ложок рослинного масла.
мал по-флотськи з фаршем - фото крок 3
Додайте томати у власному соку, продовжуйте обсмажувати.
мал по-флотськи з фаршем - фото крок 4
Коли томати обсмажаться, додайте м'ясний фарш, розрівняйте його ложкою, накрийте кришкою і продовжуйте обсмажування до готовності під кришкою. В цей час поставте воду для відварювання рису.
мал по-флотськи з фаршем - фото крок 5
Обсмажений фарш посоліть за смаком, при бажанні поперчіть.
мал по-флотськи з фаршем - фото крок 6
Відваріть рис до стану "аль-денте", злийте з нього воду.
мал по-флотськи з фаршем - фото крок 7
Викладіть відварений рис до м'ясного фаршу, перемішайте і готуйте все разом ще приблизно 5 хвилин.
мал по-флотськи з фаршем - фото крок 8
Мал "по-флотськи" готовий, його можна подавати до столу.
мал по-флотськи з фаршем - фото крок 9
При подачі "рис по-флотськи" можна посипати зеленню, доречні будуть і свіжі овочі. Це дуже легке, але при цьому смачна страва, впевнена, сім'ї сподобається!

Схожі рецепти