Баклажани по-флотськи
(покроковий рецепт з фото)
Чи не хочете перевантажувати м'ясну страву ще і макаронами? Чому б не замінити звичну рецептуру і не зробити вдома ці чудові баклажани по-флотськи для себе і рідних!
Баклажани - дуже корисний овоч, а головне - його можна готувати практично з чим і як завгодно! Всі чули про макаронах по-флотськи, але ж фарш не обов'язково з борошняних поєднувати. Хочу поділитися з Вами цим нехитрим рецептом баклажан по-флотськи. Страва - ситне, але легке, завдяки поєднанню м'яса і овочів воно ще й корисне. Для приготування баклажан по-флотськи можна брати будь-яке м'ясо, в принципі. Я найчастіше роблю з індичкою - м'ясо дуже ніжне. Дивимося детальний рецепт з фото і запам'ятовуємо.
- Фарш - 500 грам
- Баклажани - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Оливкова олія - За смаком (для смаження)
- Спеції - За смаком
Баклажани нарізаємо будь-якими шматками, тільки не великими. Солимо і відставляємо на 10 хвилин.
Дрібно ріжемо цибулю і обсмажуємо в оливковій олії.
Робимо з м'яса фарш (втім, можете і готовий придбати).
Додаємо фарш до цибулі і обсмажуємо.
Віджимаємо баклажани від солі і додаємо до фаршу.
Дрібно ріжемо помідори і додаємо їх до м'яса і баклажанів. Якщо потрібно, влийте ще оливкової олії. Подрібніть часник і разом зі спеціями відправте його до м'яса. Закриваємо кришку і тушкуємо до готовності. От і все! Наші баклажани по-флотськи готові. Подати їх можна з гарніром у вигляді картопляного пюре, а можна і зовсім без гарніру. Смачного)