Рецепт Гречка по-флотськи фото

Гречка по-флотськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Гречка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Гречка по-флотськи - смачне, ситне і корисне блюдо. Поки відварюється гречана крупа, приготуйте піджарку з яловичого фаршу. Всього за 20 хвилин у вас буде готовий повноцінний обід або вечерю.

Опис приготування:

Гречана крупа багата корисними речовинами, допомагає людині боротися з хворобами і залишатися здоровим. І, тому я обов'язково включаю в меню страви з неї. Одне з них - гречка з м'ясним фаршем. Нижче дивіться подробиці, як приготувати гречку по-флотськи.

  • Крупа гречана - 200 грам
  • Вода - 400 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яловичина - 200 грам
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 2 штуки
гречка по-флотськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Крупу переберіть, промийте в прохолодній воді, відкиньте на сито.
гречка по-флотськи - фото крок 2
Залийте гречку холодною водою, пропорція крупи до води завжди 1:2. Додайте сіль, на сильному вогні доведіть до кипіння.
гречка по-флотськи - фото крок 3
Накрийте кришкою, варіть на повільному вогні протягом 15 хвилин. Чи не перемішуйте крупу і не відкривайте кришку до повної готовності гречки.
гречка по-флотськи - фото крок 4
Поки відварюється крупа, приготуйте фарш. М'ясо перекрутити на м'ясорубці, посоліть і поперчіть його на смак, перемішайте добре.
На сковороді розігрійте масло, пассеруйте подрібнену цибулю до прозорості.
гречка по-флотськи - фото крок 5
Додайте м'ясний фарш, перемішайте. Обсмажуйте до рум'яної скоринки, помішуючи лопаткою.
гречка по-флотськи - фото крок 6
Додайте гречку, перемішайте, готуйте на повільному вогні протягом 2-3 хвилин.
гречка по-флотськи - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти