Фарш по-флотськи
(покроковий рецепт з фото)
Фарш по-флотськи - це улюблене блюдо багатьох, і не тільки моряків. Його приготування не є складним, а значить кожен зможе зробити це блюдо будинку.
Якщо ви не знаєте що приготувати до улюбленого гарніру, то пропоную вашій увазі фарш по-флотськи. Це просте блюдо, яке люблять і дорослі, та діти. Мінімум складнощів, простенькі інгредієнти, але смак - ого-го!
- Яловичина - 500-600 грам
- Цибулина - 2 штуки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Рецепт приготування фаршу по-флотськи починається з підготовки м'яса. Для початку його необхідно вимити і покласти в глибоку каструлю, заливши холодною водою. Поставити на вогонь і варити близько 2 годин, поки м'ясо не стане м'яким (час залежить від розміру шматочка). При варінні додати сіль і улюблені приправи, при бажанні.
2. Готове м'ясо дістати і злегка остудити. Його необхідно пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері (кухонній машині).
3. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками. На сковороді розтопити трохи вершкового масла і підсмажити цибулю до золотистого кольору.
4. На сковороду до цибулі відправити фарш. Посолити і поперчити за смаком. Фарш може бути трохи сухуватий, тоді можна додати трохи бульйону (в якому варилося м'ясо) або томатного соусу.
5. Фарш по-флотськи в домашніх умовах готовий. До нього можна приготувати будь-який гарнір, але традиційний і всіма улюблений, звичайно ж, макарони.