Рис з фаршем в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас в морозилці знайшлося небагато фаршу, я підкажу вам, що приготувати на вечерю. Простий рецепт приготування рису з фаршем в мультиварці - блюдо сподобається все сім'ї!
Кожен день перед господинями постає питання - чим годувати сім'ю? Адже кожної хочеться побалувати своїх близьких смачним обідом, але в той же час моторошно хочеться годинами стояти біля плити. Є рішення - універсальна помічниця мультиварка. Простий рецепт рису з фаршем в мультиварці стане вашою паличкою-виручалочкою. Дізнайтеся, як приготувати рис з фаршем в мультиварці.
- Фарш - 500 грам (вибирайте будь-який фарш на ваш розсуд.)
- Цибуля - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Помідор - 70 грам
- Мал - 2 склянки
- Вода - 4 склянки
- Сіль, зр - - За смаком
Очищену цибулю дрібно наріжте, очищену моркву потріть на крупній тертці. Помідор наріжте невеликими кубиками. Порізані овочі викладіть в чашу мультиварки і обсмажуйте (режим "випічка" ) на рослинному маслі протягом 10 хвилин.
Коли овочі обсмажити, додайте в мультиварку м'ясний фарш. Ретельно перемішайте і тушкуйте протягом 25 хвилин (режим не міняйте). Час від часу помішуйте продукти лопаткою.
Коли фарш обжарится, додайте в мультиварку рис.
Потім залийте продукти водою і перемішайте, посоліть і додайте улюблені приправи. Виберіть режим "плов" і готуйте до звукового сигналу.
Після звукового сигналу вимкніть мультиварку. Мал з фаршем в мультиварці готовий! Розкладіть по тарілках і подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!