Рецепт Рис з фаршем і овочами фото

Рис з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Крупи, Мал
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Мал з фаршем і овочами - швидке в приготуванні і дуже смачне блюдо. Все готується в межах однієї сковорідки. Фарш можна використовувати будь-який, на свій розсуд, овочі - сезонні. Вперед!

Мал з фаршем і овочами готую тоді, коли хочеться приготувати ситний, смачний і швидкий обід. Фарш я змішую, тобто. Використовую суміш яловичого і свинячого фаршу. Спеції можна додавати на свій розсуд, а бульйон - замінити окропом і бульйонних кубиків.

  • Фарш - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Стебла селери - 3-4 штук
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний мелений перець - - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Мал - 1-1, 5 склянки
  • Бульйон (яловичий або свинячий) - 3, 5-4 склянки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
мал з фаршем і овочами - фото крок 1
1. Промийте стебла селери і наріжте.
мал з фаршем і овочами - фото крок 2
2. У каструлі на олії обсмажте фарш, поки він не стане світло-коричневого кольору.
мал з фаршем і овочами - фото крок 3
3. Промийте і очистіть болгарський перець, поріжте на невеликі кубики. Цибулю очистіть і наріжте четвертинками кілець. Лук і болгарський перець додайте до фаршу.
мал з фаршем і овочами - фото крок 4
4. Коли цибуля і перець стануть м'якими, додайте спеції і перемішайте.
мал з фаршем і овочами - фото крок 5
5. Потім додайте рис.
мал з фаршем і овочами - фото крок 6
6. Влийте бульйон, перемішайте. Закрийте каструлю кришкою, вогонь понизьте до середнього і готуйте протягом 20-25 хвилин.
мал з фаршем і овочами - фото крок 7
7. Готовність визначайте по рису. Мал з фаршем і овочами подавайте гарячими порційно. Смачного!

Схожі рецепти