Рис з фаршем і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Мал з фаршем і овочами - швидке в приготуванні і дуже смачне блюдо. Все готується в межах однієї сковорідки. Фарш можна використовувати будь-який, на свій розсуд, овочі - сезонні. Вперед!
Мал з фаршем і овочами готую тоді, коли хочеться приготувати ситний, смачний і швидкий обід. Фарш я змішую, тобто. Використовую суміш яловичого і свинячого фаршу. Спеції можна додавати на свій розсуд, а бульйон - замінити окропом і бульйонних кубиків.
- Фарш - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука
- Стебла селери - 3-4 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - - За смаком
- Чорний мелений перець - - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Мал - 1-1, 5 склянки
- Бульйон (яловичий або свинячий) - 3, 5-4 склянки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Промийте стебла селери і наріжте.
2. У каструлі на олії обсмажте фарш, поки він не стане світло-коричневого кольору.
3. Промийте і очистіть болгарський перець, поріжте на невеликі кубики. Цибулю очистіть і наріжте четвертинками кілець. Лук і болгарський перець додайте до фаршу.
4. Коли цибуля і перець стануть м'якими, додайте спеції і перемішайте.
5. Потім додайте рис.
6. Влийте бульйон, перемішайте. Закрийте каструлю кришкою, вогонь понизьте до середнього і готуйте протягом 20-25 хвилин.
7. Готовність визначайте по рису. Мал з фаршем і овочами подавайте гарячими порційно. Смачного!