Рецепт Розсипчастий рис в сковороді фото

Розсипчастий рис в сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Розсипчастий рис в сковороді - це завжди смачно і корисно. Використовуючи простий набір інгредієнтів виходить ситне блюдо для всієї родини.

Опис приготування:

Розсипчастий рис легко приготувати в сковороді, головне дотримуватися кількох правил. Важливо використовувати рослинне масло і гарячу воду, тоді у вас все вийде. Для смаку завжди можна додати будь-які овочі.

  • Мал - 150 грам
  • Цибуля ріпчаста - 70 грам
  • Помідори - 100 грам
  • Масло рослинне - 40 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Гаряча вода - 250 грам
розсипчастий рис в сковороді - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування розсипчастого рису в сковороді.
розсипчастий рис в сковороді - фото крок 2
Наріжте кубиками ріпчасту цибулю і помідори.
розсипчастий рис в сковороді - фото крок 3
Обсмажте овочі до м'якості на сковороді з додаванням рослинної олії.
розсипчастий рис в сковороді - фото крок 4
Всипте в сковороду промитий рис і перемішайте. Додайте за смаком сіль і перець.
розсипчастий рис в сковороді - фото крок 5
Влийте гарячу воду і млоїте рис на повільному вогні під кришкою 20 хвилин, поки не випарується вся рідина.
розсипчастий рис в сковороді - фото крок 6
В кінці перемішайте блюдо і рис вийде розсипчастим.
розсипчастий рис в сковороді - фото крок 7
Готову страву відразу подавайте до столу.
розсипчастий рис в сковороді - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти