Розсипчастий рис в сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Розсипчастий рис в сковороді - це завжди смачно і корисно. Використовуючи простий набір інгредієнтів виходить ситне блюдо для всієї родини.
Розсипчастий рис легко приготувати в сковороді, головне дотримуватися кількох правил. Важливо використовувати рослинне масло і гарячу воду, тоді у вас все вийде. Для смаку завжди можна додати будь-які овочі.
- Мал - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 70 грам
- Помідори - 100 грам
- Масло рослинне - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Гаряча вода - 250 грам
Підготуйте інгредієнти для приготування розсипчастого рису в сковороді.
Наріжте кубиками ріпчасту цибулю і помідори.
Обсмажте овочі до м'якості на сковороді з додаванням рослинної олії.
Всипте в сковороду промитий рис і перемішайте. Додайте за смаком сіль і перець.
Влийте гарячу воду і млоїте рис на повільному вогні під кришкою 20 хвилин, поки не випарується вся рідина.
В кінці перемішайте блюдо і рис вийде розсипчастим.
Готову страву відразу подавайте до столу.
Смачного!