Розсипчастий рис з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати розсипчастий рис з куркою, то цей рецепт для вас! Саме цей варіант страви ми сьогодні зробимо. Рис вийде відмінним, дуже смачним, а рецепт сам по собі простіше простого.
Розсипчастий рис з куркою виходить дуже смачним. Щоб отримати саме розсипчасту структуру, важливо вибрати правильний рис, віддавайте перевагу басматі або довгозернистий рису. Курячі частини підійдуть будь-які, найсмачніше вийде зі стегнами. Подавайте рис до столу з овочами або соліннями.
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Курячі стегна - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сухий часник - За смаком
Підготуйте інгредієнти. У курки видаліть шкіру і кістки.
Моркву і цибулю очистіть, сполосніть і просушіть. Моркву наріжте брусочками, цибулю наріжте кубиками невеликого розміру.
Курячі стейки обполосніть і просушіть.
Викладіть в сковороду моркву, цибуля і додайте рис.
Слідом перекладіть в сковороду курячі стейки.
Влийте вказану кількість води в сковороду, додайте за смаком сіль, перець і сухий часник. Прикрийте сковороду кришкою і тушкуйте рис з куркою 20 хвилин на маленькому вогні.
Смачного!