Рис з куркою на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, навряд чи можна зустріти того, хто не любить плов. Ця страва, прийшло до нас зі східної кухні, вже давно зайняло гідне місце в нашому меню. А скільки його рецептів можна сьогодні знайти!
По суті, це той же плов, тільки готується він набагато швидше, а виходить не менш смачним. Рис з куркою і овочами - дуже практичне, на мій погляд, страва. Його досить просто і швидко готувати, буквально півгодини, не більше того, і ніяких складних кулінарних шедеврів. Блюдо готується в одній сковороді. Добре підходить для тих випадків, коли у вас залишився невикористаний відварений рис, ви можете його з успіхом використовувати в приготуванні цієї страви.
- Цибуля - 1/4 L
- Курячий бульйон - 250 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Горошок - 50 грам
- Морква заморожена - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти для подальшої готування.
2. У сковороді на рослинній олії підсмажте яйце.
3. За допомогою лопатки подрібніть омлет на шматочки.
4. У сковороді на олії обсмажте подрібнений часник і цибулю, обсмажте до напівпрозорості.
5. Додайте до цибулі заморожений горошок і моркву.
6. Додайте соєвий соус, рис в сковороду, залийте бульйоном. Пропарте рис під кришкою 20 хвилин.
7. Готову страву прикрасьте омлетом і подавайте гарячим.