Буріто з м'ясом і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На полуденок, На швидку руку, На сніданок, Обід за 30 хвилин, Обід на швидку руку, Швидкий сніданок
Буріто з м'ясом і авокадо - одне з найпростіших і класичних мексиканських страв. Щось на зразок бутерброда, тільки куди більш хитрого, смачного й оригінального
Немає нічого простіше і смачніше для швидкого перекусу, ніж буріто. Якщо готуєте буріто з м'ясом і авокадо за цим рецептом, то витратите 20 хвилин (м'ясо-то треба обсмажити), якщо ж будете готувати з готових інгредієнтів - витратите часом не більше, ніж на приготування звичайного бутерброда. А виходить-то набагато смачніше. Спробуйте!
- Свинина (без жиру) - 150 грам
- Масло рослинне - 1-2 чайних ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Авокадо - 1/2 штуки
- Листя салату - - За смаком
- Сир - 100 грам
- Сіль, перець чорний мелений - - За смаком
- Коржик пшеничне - 2 штуки
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо в маслі до готовності.
Коли м'ясо буде майже готове, додаємо до нього дрібно нарізану цибулю, ще через пару хвилин - кубиками нарізані помідори. tusim, помішуючи, 5-10 хвилин - до готовності м'яса. Солимо, перчим.
На край пшеничного коржі (тортильи) кладемо частину м'ясної начинки.
Авокадо очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Додаємо в начинку.
Потім викладаємо трохи митих листя салату.
Потім посипаємо все це справа сиром.
Загортаємо трубочкою.
Нарешті, кладемо наші рулети на тарілочку, зверху присипаємо невеликою кількістю сиру - і в мікрохвильовку або духовку на пару хвилин. Потрібно, щоб сир розплавився, а коржик злегка підрум'яниться. Альтернативний варіант - підсмажити буріто на сухій сковороді.
Смачного!