Булочки з пудингом
(покроковий рецепт з фото)
Повітряні і м'які булочки з начинкою з пудингу. Дуже рекомендую спробувати любителям випічки, солодощів та інших смачних речей. Ця страва для вас!
Приготування булочок з пудингом потребують певного майстерності. Розітріть дріжджі з цукром в теплій воді і дайте трохи піднятися. Тим часом заваріть пудинг в гарячому молоці. Для тіста закип'ятіть склянку молока з маслом сіллю і цукром, охолодіть до теплого стану і змішайте з борошном, опарою і збитими яйцями. Замісити тісто, дайте йому підійти, потім розкачайте в пласт. Викладіть на тісто пудинг, накрийте начинку краями тіста. Випікаючи булочки до готовності. Смачного!
- Дріжджі - 30 грам
- Цукор - 150 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Яйце - 2 штуки
- Пакет сухого пудингу - 1 штука
- Борошно - 5 склянок
- Вода - 0, 25 склянки
- Молоко - 0, 7 L
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
У миску покладіть дріжджі, чайну ложку цукру і поступово влийте теплу воду, розтираючи при цьому дріжджі. Коли не залишиться грудок, відставте опару в тепле місце для підйому.
Порошок для пудингу заваріть в 0, 5 літра гарячого молока і залиште остигати.
Закип'ятіть склянку молока з маслом сіллю і цукром, охолодіть до теплого стану. Яйця злегка збийте виделкою. Змішайте яйця, опара, молоко і борошно. Замісити тісто для булочок. Тісто має бути м'яким, але добре відставати від рук.
Замішані тісто змастити олією і поставте в тепле місце підійти.
Розкачайте готове тісто в пласт, викладіть на його середину пудинг.
Загорніть краї тіста на начинку.
Отриману смугу тіста з начинкою не розкочувати і не прішлепивайте.
Поріжте тісто на смужки приблизно 4 см. Ширини. Трохи скручуючи смужки, викладіть їх на змащений жиром деко і залиште постояти протягом 20 хвилин. У цей час розігрійте духовку до 200 градусів. Випікаючи булочки до готовності, виберіть з духовки і накрийте рушником до охолодження. Потім можна подавати на стіл.