Пиріг з мандаринами, яблуками і пудингом
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний, симпатичний і смачний пиріг з мандаринами, яблуками і пудингом прикрасить ваш стіл зиязиками вечорами за чашкою гарячого чаю.
Пиріг готується просто, хоча вимагає часу. Але він, як то кажуть, того варто. Ніжна креязик прошарок пудингу з ароматними мандаринами і яблуками між двома хрусткими, пісочним коржами. Пиріг цілком заслуговує святкового столу. При відсутності пудингу з магазину, його цілком можна приготувати самим. Адже це той же заварний крем. Свій пиріг я приготувала з половини норми продуктів.
- Цукор - 170 грам(70 г в тісто, 100 г в пудинг)
- Вершкове масло - 180 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Розпушувач тіста - 1, 5 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 240 грам
- Пудинг ванільний - 80 грам
- Яблуко - 3 штуки
- Мандарин - 4 штуки
- Молоко - 650 мілілітрів
У миску насипте борошно.
Додайте цукор і розпушувач.
Холодне масло натріть на тертці прямо в миску з борошном і цукром. Перемішайте до стану крихти.
Додайте яйце.
Замісити м'яке, еластичне тісто. Розділіть його на дві частини. Одна частина повинна бути трохи менше іншого. Загорніть в харчову плівку і відправте в морозильну камеру на годину.
Після дістаньте тісто з холодильника. Більшу частину викладіть у форму, формуючи бортики.
У каструлю налийте половину норми молока. Додайте пудинг і цукор, ретельно перемішайте. Влийте молоко і поставте каструлю на вогонь. Постійно перемішуючи, довести пудинг до zagusteniâ.
Яблука помийте, очистіть і наріжте пластинками. Мандарини очистіть і розділіть на часточки. Викладіть фрукти на тісто.
Викладіть пудинг на фрукти.
На тертці натріть другу частину тіста і викладіть на пудинг.
Печіть пиріг в духовці, розігрітій до 175 градусів, 50-60 хвилин.
Готовий пиріг добре охолодіть і приберіть в холодильник на кілька годин. Після дістаньте, наріжте і подавайте до чаю.