Рецепт Булочки «гарбузи» на Хелоуін фото

Булочки «гарбузи» на Хелоуін
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Дріжджове тісто , Гарбуз
На швидку руку , На святковий стіл , Хеллоуїн
Випічка , Солодке , Булочки
Кількість порцій: 10-14
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Справжньою окрасою святкового столу під час Хеллоуна можуть стати булочки"Гарбузи" - дуже красиві і оригінальні, які сподобаються всім любителям здобних ласощів!

Опис приготування:

Випічка може стати гідною прикрасою будь-якого святкового столу, і Хеллоуїн не є винятком! Для цього оригінального свята можна приготувати не менш цікаві булочки, які за формою будуть нагадувати справжні гарбуза! Помаранчевий колір випічці надає гарбузове пюре, але за бажанням ви можете додати куркуми. Також раджу взяти трохи більше цукру і солі, щоб зробити смак булочок більш насиченим.

  • Борошно - 2-2, 5 склянки
  • Гарбузове пюре - 2/3 склянки
  • Молоко - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор тростинний - 1 Ст. Ложка
  • Цукор рафінований - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сухі дріжджі - 5 грам
  • Тепла вода - 2 Ст. Ложки
  • Жовток - 1 штука
  • Пекан або мигдаль - 10 штук
булочки
1. Дріжджі розведіть з 1 немає. L. Пісочний я 2 ст. L. Теплої води. Дайте їм постояти 5-10 хвилин. Молоко закип'ятити, додайте до нього вершкове масло, щоб воно розтопилося.
булочки
2. Додайте сіль і весь цукор. Добре перемішайте і дайте масі охолонути. Додайте гарбузове пюре, куркуму для кольору (по бажанню), дріжджову суміш і яйце. Добре змішайте масу за допомогою міксера.
булочки
3. Просійте частина борошна і замісити м'яке тісто. Готове тісто перекладіть в змащену олією миску і накрийте харчовою плівкою. Залиште в теплому місці на 1-1, 5 годину.
булочки
4. Готове тісто розділити на 10-14 частин і сформуйте кружечки. На кожному кружечку зробіть по 8 naseček, не прорізаючи центр. Залиште булочки трохи підійти на застеленому пергаментним папером деку.
булочки
5. Жовток злегка збийте зі столовою ложкою води і змастіть їм булочки. У центрі зробіть пальцем невелике заглиблення. Надішліть булочки в розігріту до 180 градусів духовку на 9-12 хвилин.
булочки
6. Потім розріжте горіхи і прикрасьте ними булочки. Смачного!

Схожі рецепти