Рецепт Торт «Франкенштейн» на Хелоуін фото

Торт «Франкенштейн» на Хелоуін
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Страви без випічки
На святковий стіл , Хеллоуїн
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Торт"Франкенштейн" на Хеллоуїн можна приготувати за 40 хвилин. В якості основи візьмемо бісквіт, який потім розмалюємо. Для розмальовки можна використовувати як готові, так і натуральні барвники.

Опис приготування:

Торт"Франкенштейн" на Хеллоуїн можна зробити і з кремовою або фруктової прошарком. Для цього готовий бісквіт розрізати навпіл і змастіть одну з частин улюбленим кремом. Додайте нарізані фрукти або ягоди, наприклад, консервовані персики, полуницю, чорницю або малину і накрийте другою половинкою. Потім дотримуйтесь вказівок приготування, починаючи з другого кроку.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 1, 5-2 склянки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Харчовий барвник (зеленого кольору) - 3-4 грам (можна віджати сік шпинату.)
  • Шоколад гіркий - 50 грам
  • Шоколадне печиво - 2 штуки (круглої форми)
  • Шоколадні краплі - 2 штуки
  • Печиво білого кольору (будь-який) - 2 штуки (круглої форми)
  • Шоколадні цукерки - 2 штуки
торт
1. Приготуйте бісквіт. Для цього відокремте жовтки від білків. Окремо збийте їх міксером з цукром до густої піни (в білки всипте 3/4 склянки цукру). Збиті білки і жовтки з'єднайте і перемішайте дерев'яною ложкою. Поступово до суміші введіть борошно з розпушувачем, помішуючи до однорідної маси. Вилийте тісто в змащену рослинним або вершковим маслом прямокутну форму і випікайте протягом 35-40 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність бісквіта перевіряйте дерев'яною зубочисткою. Готовий бісквіт остудіть на решітці і викладіть на блюдо сервіровки.
торт
2. Пудру всипте в сотейник, додайте лимонний сік і трохи води і розтопіть, помішуючи, на середньо-слабкому вогні. Додайте барвник або віджатий сік шпинату (в такому випадку вода не потрібна і сік вводите відразу). Готовою сумішшю покрийте бісквіт.
торт
3. З печива і шоколадних крапель зробіть очі. Темне і світле печиво, а також краплі скріпіть джемом. Збоку вставте по шоколадній цукерці.
торт
4. Гіркий шоколад розтопіть на водяній бані і за допомогою кондитерського шприца губи, ніс, волосся і шрами. Торт"Франкенштейн" на Хеллоуїн готовий! Пряітного апетиту!

Схожі рецепти