Рецепт Булгур з буряком і цитрусовими фото

Булгур з буряком і цитрусовими
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Грейпфрут, Фрукти, Крупи, Апельсин, Манна крупа
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Салати

Яскравий, ароматний і ситний салат, який готується на основі булгура. Він добре підійде до страв з м'яса або просто на перекус. Хочете знати, як приготувати булгур з буряком і цитрусовими?

Салат можна зробити з кускус, але смачніше зробити його з булгуром, який сам по собі має трохи солодкуватим присмаком. Подають його до столу холодним. Продукти можете підготувати заздалегідь: відварити булгур, порізати цитрусові. Салат добре подавати і на наступний день.

  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Петрушка - 1 пучок
  • Фета - 200 грам
  • Буряк - 3 штуки
  • Гранат - 1 штука
  • Fistashki - 0, 5 склянки
  • Апельсин - 3 штуки
  • Грейпфрут - 3 штуки
  • Бальзамічний оцет - 1/3 склянки
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сіль, перець - За смаком
булгур з буряком і цитрусовими - фото крок 1
1. Насамперед відваріть булгур: викладіть його в киплячу воду і варіть 10 хвилин. Відкиньте на сито і залиште до охолодження.
булгур з буряком і цитрусовими - фото крок 2
2. Остиглий булгур змішайте з бальзамічним оцтом, оливковою олією, гірчицею, додайте сіль, перець, подрібнену петрушку, розкришите фету. Профілюють апельсини і грейпфрути. Очистіть гранат, попередньо відваріть або запечіть буряк, потім очистіть її і наріжте кружальцями.
булгур з буряком і цитрусовими - фото крок 3
3. Розкладіть булгур по тарілках, поверх покладіть внахлест часточки апельсина, грейпфрута і буряка. Посипте подрібненими фісташками і зернами граната. Смачного!

Схожі рецепти