Брокколі з сиром на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Можна багато говорити про корисні властивості брокколі. А можна просто частіше є цей овоч і знати з ним багато страв! Тому записуйте в свою скарбничку рецептів ще один.
Пропоную вам коротку інструкцію про те, як приготувати брокколі з сиром на сковороді. Цей рецепт врятує всіх, хто поспішає, лінується і просто любить робити нескладні страви. Такий гарнір припаде до душі, і його захочеться готувати часто. Я називаю таку обсмажування - "биточки & Quot. Вони виходять дуже хрусткими.
- Брокколі - 1/4 штуки
- Лобода - 150 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 70 грам
- Крем - 50 кілограм
- Зелена цибуля - 3 штуки
- Braai - 2 штуки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
Брокколі помийте, розберіть на суцвіття і відваріть в киплячій воді (3 хвилини). Потім видаліть з брокколі зайву вологу і наріжте її кубиками.
Кіноа відваріть за інструкцією на упаковці. Сир натріть на крупній тертці. Кінзу і цибулю дрібно нарубати.
У мисці з'єднайте все зелень, брокколі, сир, борошно, сіль, перець, яйця і лобода. Все добре перемішайте.
Розігрійте сковороду з маслом. Ложкою викладайте нашу суміш по порціях і обсмажуйте з двох сторін до золотистого кольору.
Готову страву обсушити паперовими рушниками і подавайте зі сметаною.