Коржі з сиром і сиром на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі швидкий рецепт коржів. Їх смак буде залежати від добавок в начинці. У моєму рецепті, я додаю в'ялені помідори і часник, але ви можете замінити на те, що побажаєте.
Рецепт має одні гідності. Готується швидко, НЕ перенасичений жиром. А ще тісто можна зробити з вечора, а з ранку, до сніданку, подати гарячі коржі з наповнювачами, які вважає за краще сім'я. Замість помідорів можна взяти будь-яку зелень, насіння, гострий сир і т.Д.
- Борошно пшеничне - 190-210 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Сир - 80 грам (твердих сортів)
- Сир - 100-110 грам
- Помідори в'ялені - За смаком
- Часник - За смаком (свіжий)
- Вершкове масло - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У чашу налийте воду, додайте сіль і рослинне масло. Розмішайте.
Додайте частинами борошно.
Замісити м'яке, НЕ липнуче до рук тісто. Загорніть в харчову плівку і приберіть в холодильник на 20 хвилин.
За цей час зробіть начинку, натріть сир на крупній тертці, перемішайте з сиром, в'яленими помідорами і подрібненим часником. Якщо необхідно, то підсолити. Перемішайте. Загальна вага начинки повинен вийти 200 грам.
Після закінчення часу дістаньте тісто з холодильника і розділіть його на 4 частини. Також поділіть і начинку. На одну корж йде 50 грам начинки і 70 грам тесту.
Візьміть одну частину тіста і розкачати в тонкий пласт. Викладіть начинку. Злегка її розподіліть по тесту.
Зберіть краю тесту навколо начинки і сформуйте "вузлик" .
Розкачайте "вузлик" в тонкий корж. Розігрійте сковороду і зменшіть вогонь до трохи нижче середнього. Подібним чином сформуйте залишилися коржі.
Обсмажте коржі. Для першої коржі можна сковороду змастити маслом, але не обов'язково.
Коржик слід перевернути, коли вона покриється рум'яною скоринкою, це займає по часу близько 2 -3 хвилин. Спостерігайте за процесом, щоб коржі не пригоріли.
Готовий виріб перекладіть на тарілку, змастіть вершковим маслом і закрийте фольгою.
Гарячі коржі відразу подавайте на стіл.
Смачного!