Коржі з сиром на кефірі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до смаку швидка домашня випічка, вимагає мінімум інгредієнтів і зусиль, тоді придивіться до цього рецепту апетитних коржів. Просто, ситно і завжди апетитно, раджу на замітку.
Перед вами класний спосіб, як приготувати коржі з сиром на кефірі на сковороді. В начинку крім власне сиру ви можете додати також свіжу зелень, часник і спеції за смаком. Рекомендую використовувати солонуватий сир, щоб він відтіняв тісто. Ідеальний варіант - це сулугуні. Такі коржі чудово підійдуть для сніданку, перекусу або замінять хліб до перших страв.
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 2.5-3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сир - 300 грам
- Зелень і часник - За смаком (по бажанню)
1. Набір інгредієнтів дійсно так само простий, як і сам рецепт.
2. У глибоку миску налийте кефір. Додайте соду і сіль.
3. Просійте борошно, замішуючи тісто.
4. Тісто має вийти досить щільним.
5. Скачайте його в кульку, загорніть в пакет або плівку і залиште, щоб воно трохи "відпочило" . Досить 20 хвилин приблизно.
6. За цей час можна підготувати начинку. Натріть сир, вимийте, обсушити і подрібніть зелень. Очистіть часник, якщо використовуєте.
7. Тісто ретельно розімніть руками, скачайте його в ковбаски і наріжте на шматочки. Кожен розкачати тонко на робочій поверхні.
8. У центр викладіть сир.
9. Зелень і часник можна додати окремо, Ти не будеш поєднаний з сиром. Таким чином можна зробити різні начинки, наприклад.
10. Soedinite кінець і верхня паличка.
11. Акуратно розкачайте зверху, щоб вийшла рівна коржик. Розігрійте сковороду. Масло додавати не потрібно!
12. Викладіть корж на сковороду і смажте до рум'яної. Процес йде досить швидко, так що краще відразу зробити все заготовки і тільки потім приступати до смаження.
13. Готові коржі можна укутати рушником до подачі або змастити вершковим маслом, щоб тісто було ніжніше.
Смачного!
Смачного!