Рецепт Коржі на сковороді на кефірі фото

Коржі на сковороді на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Кефір
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Закінчився хліб? Хочете приготувати вдома рулетики для закуски? Тоді вам стане в нагоді цей рецепт коржів на сковороді на кефірі - з ними можна придумати багато оригінальних страв!

Опис приготування:

Для приготування коржів на сковороді на кефірі можна також використовувати одне яйце, якщо воно у вас знайдеться. Хоча, як на мене, так прісні коржі навіть краще: їх можна і як хліб їсти, і при бажанні зробити їх солодкими. Якщо вийде їх зробити більш великими - то у вас вважайте вийшов домашній лаваш. Дивимося рецепт.

  • Кефір - 300 мілілітрів
  • Борошно - 3 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
коржі на сковороді на кефірі - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти, замісіть тісто. Розділіть на кілька частин.
коржі на сковороді на кефірі - фото крок 2
Розкачуємо тонкі коржі, посипаємо борошном.
коржі на сковороді на кефірі - фото крок 3
Починаємо смажити коржі на сухій сковороді, на середньому вогні.
коржі на сковороді на кефірі - фото крок 4
З двох боків, дивіться, щоб не підгоріли.
коржі на сковороді на кефірі - фото крок 5
Ось так готуються коржі на сковороді на кефірі!
Подати можна з вершковим маслом. Смачного!

Схожі рецепти