Брокколі в клярі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Від брокколі в клярі на сковороді в домашніх умовах просто неможливо відірватися. Ніжна всередині, з хрусткою скоринкою - це відмінний варіант овочевої закуски для дітей і дорослих.
Це неймовірно бюджетний і досить простий рецепт брокколі в клярі на сковороді. Він ідеально підійде тим, хто дотримується посту, а також вегетаріанцем. При бажанні можете додати в процесі найрізноманітніші спеції або ароматні трави, наприклад. До столу подавайте з томатним, часниковим або будь-яким іншим соусом до смаку.
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Вода - 5-6 Ст. Ложок
- Брокколі - 400 грам
- Рослинна олія - 1 Склянка
1. Вимийте брокколі, розділіть її на суцвіття.
2. Доведіть до кипіння воду в каструлі, підсолити її трохи. Викладіть капусту, проваріть її на середньому вогні 5-10 хвилин (в залежності від розміру суцвіть). Капуста повинна стати м'якою, але не перетравитися, інакше брокколі в клярі на сковороді в домашніх умовах буде розвалюватися.
3. У глибоку миску всипте борошно і дрібку солі. Можна додати спеції. Поступово вливайте холодну воду, постійно помішуючи. Повинен вийти однорідний кляр. Приберіть його в холодильник хвилин на 10, а потім ще раз перемішайте.
4. Брокколі відкиньте на друшляк і під холодною водою остудіть. Обсушити паперовою серветкою. Розігрійте в сковороді рослинне масло. Занурюйте суцвіття в кляр, смажте їх на середньому вогні в киплячій олії.
5. При достатній кількості масла і оптимальній температурі процес буде досить швидкий. Коли з'явиться апетитна скоринка, акуратно дістаньте суцвіття шумівкою і викладіть на паперову серветку, щоб прибрати залишки масла.
6. Ось і весь секрет, як приготувати брокколі в клярі на сковороді. Подавати до столу можна як в холодному, так і в гарячому вигляді. Дуже класний варіант, обов'язково спробуйте повторити його будинку.