Брокколі в клярі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Любителям корисних і смачних овочевих закусок пропоную на замітку дуже простий, але вельми вдалий рецепт приготування брокколі в клярі в духовці з хрусткою паніровці.
Приготувати брокколі в клярі в духовці в домашніх умовах можна як апетитною закуски або гарніру до основної страви, наприклад. Подаючи до столу, можна доповнити соусом: томатним, часниковим або будь-яким іншим на ваш смак. Приголомшлива хрустка скоринка, ніжна серединка - дуже смачно і зовсім нескладно в приготуванні!
- Брокколі - 1 штука
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. З процесом все насправді дуже просто. Для початку включіть її, розігрійте її до 180 градусів. Вимийте і висушіть брокколі, зріжте грубі частини, розділіть на суцвіття.
2. Далі підготуйте дві невеликі мисочки. В одній змішайте панірувальні сухарі і спеції (в рецепт приготування брокколі в клярі в духовці можна використовувати перець, паприка, часник і сушені трави). У другу мисочку всипте борошно і сіль, влийте молоко і вбийте яйце. Все як слід перемішайте до однорідності.
3. Деко застеліть пергаментом, який змастіть рослинною олією. Опускайте кожне суцвіття спочатку в кляр, а потім в паніровці, викладайте на деко. Надішліть в духовку мінімум хвилин на 10-15.
4. Але якщо ви хочете, щоб брокколі в клярі в духовці в домашніх умовах були більш хрусткими, потримайте їх довше. Коли з'явиться рум'яна кірочка, можна діставати. До речі, подавати до столу брокколі можна як в гарячому, так і в холодному вигляді.