Брокколі з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто прагне позбутися зайвої ваги, просто необхідно знати рецепт приготування брокколі з кабачками! калорій - мінімум, смак - прекрасний, готувати - легко і просто. Що ще потрібно? ;)
Складові, побачити, як, доступні і недорогі. І, зауважте, корисні! Такий набір вітамінів і мікроелементів не в кожному аптечному препараті є
Знаючи, як приготувати брокколі з кабачками, ви більше не будете замислюватися про те, яким легким і смачним блюдом побалувати себе на вечерю. Брокколі з кабачками прекрасно підійде до парових котлет, відвареної курятини або запеченої риби. Та й в якості основної страви це овочеве роздолля можна сміливо використовувати!
Отже, рецепт:
1. Зелена цибуля, кріп і петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати.
2. Кабачки вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками.
3. Обсмажити на грилі або сухій сковороді.
4. Укласти в змащену маслом форму для запікання, посолити, посипати зеленню.
5. Брокколі бланшувати в киплячій підсоленій воді 2-3 хвилин, після чого відкинути на друшляк і дати стекти.
6. Укласти на кабачки. Посипати зеленню.
7. Сир натерти на крупній тертці.
8. Збити яйця з кефіром, сіллю і перцем. Додати тертий сир, перемішати.
9. Залити вміст форми.
10. Запікати при 180С 20-25 хвилин.
Їсти гарячим!
- Кабачки - 2 штуки
- Брокколі - 0, 5 кілограма
- Кефір - 3/4 склянки
- Яйця - 4-5 штук
- Зелена цибуля - За смаком
- Свіжий кріп - За смаком
- Свіжа петрушка - За смаком
- Перець духмяний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змащування форми)
Знаючи, як приготувати брокколі з кабачками, ви більше не будете замислюватися про те, яким легким і смачним блюдом побалувати себе на вечерю. Брокколі з кабачками прекрасно підійде до парових котлет, відвареної курятини або запеченої риби. Та й в якості основної страви це овочеве роздолля можна сміливо використовувати!
Отже, рецепт:
1. Зелена цибуля, кріп і петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати.
2. Кабачки вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками.
3. Обсмажити на грилі або сухій сковороді.
4. Укласти в змащену маслом форму для запікання, посолити, посипати зеленню.
5. Брокколі бланшувати в киплячій підсоленій воді 2-3 хвилин, після чого відкинути на друшляк і дати стекти.
6. Укласти на кабачки. Посипати зеленню.
7. Сир натерти на крупній тертці.
8. Збити яйця з кефіром, сіллю і перцем. Додати тертий сир, перемішати.
9. Залити вміст форми.
10. Запікати при 180С 20-25 хвилин.
Їсти гарячим!