Рецепт Брокколі з кабачками фото

Брокколі з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Кабачок , Брокколі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тим, хто прагне позбутися зайвої ваги, просто необхідно знати рецепт приготування брокколі з кабачками! калорій - мінімум, смак - прекрасний, готувати - легко і просто. Що ще потрібно? ;)

Опис приготування:

Складові, побачити, як, доступні і недорогі. І, зауважте, корисні! Такий набір вітамінів і мікроелементів не в кожному аптечному препараті є

Знаючи, як приготувати брокколі з кабачками, ви більше не будете замислюватися про те, яким легким і смачним блюдом побалувати себе на вечерю. Брокколі з кабачками прекрасно підійде до парових котлет, відвареної курятини або запеченої риби. Та й в якості основної страви це овочеве роздолля можна сміливо використовувати!

Отже, рецепт:

1. Зелена цибуля, кріп і петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати.

2. Кабачки вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками.

3. Обсмажити на грилі або сухій сковороді.

4. Укласти в змащену маслом форму для запікання, посолити, посипати зеленню.

5. Брокколі бланшувати в киплячій підсоленій воді 2-3 хвилин, після чого відкинути на друшляк і дати стекти.

6. Укласти на кабачки. Посипати зеленню.

7. Сир натерти на крупній тертці.

8. Збити яйця з кефіром, сіллю і перцем. Додати тертий сир, перемішати.

9. Залити вміст форми.

10. Запікати при 180С 20-25 хвилин.

Їсти гарячим!


  • Кабачки - 2 штуки
  • Брокколі - 0, 5 кілограма
  • Кефір - 3/4 склянки
  • Яйця - 4-5 штук
  • Зелена цибуля - За смаком
  • Свіжий кріп - За смаком
  • Свіжа петрушка - За смаком
  • Перець духмяний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Сир твердий - 100 грам
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка (для змащування форми)
Складові, побачити, як, доступні і недорогі. І, зауважте, корисні! Такий набір вітамінів і мікроелементів не в кожному аптечному препараті є

Знаючи, як приготувати брокколі з кабачками, ви більше не будете замислюватися про те, яким легким і смачним блюдом побалувати себе на вечерю. Брокколі з кабачками прекрасно підійде до парових котлет, відвареної курятини або запеченої риби. Та й в якості основної страви це овочеве роздолля можна сміливо використовувати!

Отже, рецепт:

1. Зелена цибуля, кріп і петрушку вимити, обсушити і дрібно нарізати.

2. Кабачки вимити, обсушити і нарізати тонкими скибочками.

3. Обсмажити на грилі або сухій сковороді.

4. Укласти в змащену маслом форму для запікання, посолити, посипати зеленню.

5. Брокколі бланшувати в киплячій підсоленій воді 2-3 хвилин, після чого відкинути на друшляк і дати стекти.

6. Укласти на кабачки. Посипати зеленню.

7. Сир натерти на крупній тертці.

8. Збити яйця з кефіром, сіллю і перцем. Додати тертий сир, перемішати.

9. Залити вміст форми.

10. Запікати при 180С 20-25 хвилин.

Їсти гарячим!

Схожі рецепти