Брокколі з кабачками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Нещодавно мені порадили запекти кабачки з брокколі в духовці. Я удосконалив початкову задумку, додавши ще кілька простих інгредієнтів. Вийшло суперблюдо на обід або вечерю!
Розповім, як приготувати брокколі з кабачками в духовці в домашніх умовах. Кабачки виконують роль основи, в яку викладається овочева начинка з куркою. Все це справа заправляється сметаною, присипається тертим сиром і запікають у духовці до готовності. Хай щастить!
- Куряче філе - 150 грам
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Помідор - 1/2 штуки
- Брокколі - 100 грам
- Морква - 40 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 40 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
Кабачок промийте, разрежьтевздовж на 2 частини. Акуратно видаліть м'якоть, щоб вийшли такі собі човники. Натріть сіллю і перцем.
Брокколі промийте і крупно наріжте. Решта овочі також промиваємо та нарізаємо.
Куряче філе ріжемо кубиками. Сир тремо на тертці.
Розігрійте в сковороді олію. Викладіть куряче філе і овочі. Обсмажте 7-8 хвилин на середньому вогні. Можете додати будь-які спеції за смаком.
Перекладіть начинку в тарілку. Додайте сметану, ретельно перемішайте.
Наповніть начинкою кабачки.
Зверху присипте тертим сиром. Помістіть кабачки на деко в духовку. Запікайте 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Смачного!