Куряче філе з кабачками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе з кабачками в духовці - легке у всіх відносини блюдо, надзвичайно корисне і смачне, а також дієтичне, тому що всі продукти запікаються, а не смажаться.
Готується куряче філе з кабачками в духовці дуже просто. З цим завданням впорається навіть початківець кулінар. Блюдо виходить ароматним, ситним, корисним і дуже смачним. При цьому абсолютно нежирним, адже для багатьох це дуже важливо. З овочів можна додати моркву і болгарський перець.
- Куряче філе - 300 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Помідор - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кабачок - 2 штуки(2 невеликих кабачка або 1 великий)
- Сир твердий - 70 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти для приготування курячого філе з кабачками.
Куряче філе помийте, наріжте невеликими шматочками і викладіть у форму для запікання.
Кабачки помийте і наріжте кружальцями завтовшки 0, 6-0, 8 см.
Цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями.
Помідори помийте, наріжте довільно.
Овочі посоліть, поперчіть і перемішайте.
Картопля очистіть, помийте і наріжте тонкими кружальцями. Філе трохи посоліть і викладіть на філе нарізану картоплю, трохи його посоліть.
На картопля викладіть овочі.
Налийте в форму 50 мл. Води або бульйону. Накрийте фольгою і відправте в духовку, розігріту до 175-180 градусів. Запікайте куряче філе з кабачками 35-40 хвилин до готовності.
Після дістаньте форму з духовки, зніміть фольгу і посипте блюдо тертим сиром. Поверніть в духовку на 5-7 хвилин до розплавлення сиру.
Куряче філе з кабачками в духовці готове.
Подавайте на обід або вечерю. Смачного!