Брокколі з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна ідея для закуски або гарніру - брокколі з горіхами. Спробуйте приготувати цю пасту для крекерів або сухариків, дуже ситна і разом з тим легка овочева закуска. Дивіться рецепт!
Незвичний спосіб приготувати брокколі відразу мені сподобався: виходить досить густа, але легка паста. До того ж, так брокколі навіть смачніше виходить, горішки додають оригінальну смакову нотку, а часник добавлет пікантність. Щоб приготувати брокколі з горіхами, можете взяти як свіжу, так і заморожену капусту.
- Головка брокколі - 1 штука
- Горіхи - 0, 5 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Пармезан - 30 грам
- Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
Брокколі промийте, розділіть на суцвіття і відваріть, але не переварити: не потрібно, щоб капуста розвалювалася.
Горіхи обсмажте на сухій розжареній сковороді або прогрійте в духовці.
Потім викладіть в блендер брокколі, горіхи, почищений і порізаний зубчик часнику і пармезан.
Горіхи обсмажте на сухій розжареній сковороді або прогрійте в духовці.
Потім викладіть в блендер брокколі, горіхи, почищений і порізаний зубчик часнику і пармезан.
Всі подрібніть до пюреобразного стану.
Додайте оливкову олію і сік лимона, посоліть і поперчіть за смаком. Ще раз все перемішайте.
Готову брокколі з горіхами можете подати зі спагеті або просто як Помазков на хліб. Блюдо є відмінною заправкою і закускою одночасно.
Смачного!