Брокколі з фаршем в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже легка і смачна запіканка з брокколі з фаршем, стане не тільки прекрасним вечерею, але і з легкістю прикрасить святковий стіл. Блюдо виходить дуже соковитим і ароматним, спробуйте!
Це простий рецепт приготування брокколі з фаршем в духовці. Абсолютно нічого складного, до того ж інгредієнти використовуємо самі звичайні: брокколі, фарш (свинячий або яловичий), твердий сир, яйця, крем, гірчичний, сіль і перець. Якщо хочете щоб страва вийшла більш гострим, додайте свої улюблені спеції або приправи. Вдалого приготування!
- Брокколі - 300 грам
- Фарш - 300 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 100 грам
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Відваріть брокколі в підсоленій води до напівготовності.
Фарш обсмажте на олії, сіль і poperčite.
Belk відділ Желтков, збийте в піну.
В окремій ємності змішайте сметану, жовтки і гірчицю.
Акуратно перемішайте жовткова суміш з білкової. Отриманою сумішшю заливаємо фарш, який знаходиться в формі для запікання. Відправляємо фарш в духовку, температура 180 градусів.
Зверху посипаємо сиром. Тримаємо в духовці 10 хвилин.
Готово! Смачного!