Рецепт Брокколі з фаршем фото

Брокколі з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Брокколі
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Пропоную вам простий в приготуванні, ситний і корисний обід або вечерю. Блюдо з капусти брокколі з фаршем готується швидко і задовольнить голод (в тому числі, вітамінний) всієї родини.

Опис приготування:

Рецепт брокколі з фаршем:

1. Замаринуйте фарш, додавши соєвий соус, одну чайну ложку борошна і білого або чорного перцю. Чим довше м'ясо буде маринуватися - тим краще. Якщо часу зовсім немає, то можете фарш не маринувати.

2. Закип'ятіть воду, приправити сіллю, варіть броколі протягом 3-4 хвилин. Потім негайно злийте воду.

3. У гарячу сковороду додайте масло, нехай розтопиться. Обсмажте цибулю, потім часник. Якщо бажаєте гостренького, додайте перчика чилі. Покладіть фарш. Смажте, поки фарш не поміняє колір, поперчіть. Все перемішайте, додайте соєвий соус (замість солі), трохи води і ложку борошна для загустіння.

4. Викладіть брокколі на блюдо, зверху розподіліть фарш.

От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати брокколі з фаршем - дуже ситне і поживне гаряче блюдо домашньої кухні. Страву можна подати з рисом. Приємного!

  • Брокколі - 1 штука
  • М'ясний фарш (свинячий, курячий) - 300 грам
  • Часник - 2 зубчики (очистіть і пропустіть через прес.)
  • Соєвий соус - 2 чайних ложки
  • Кукурудзяна або пшеничне борошно - 2 чайних ложки
  • Порошок чилі (по бажанню) - - За смаком
  • Оливкова або соняшникова олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Білий або чорний перець - - За смаком (бажано використовувати мелений перець.)
Рецепт брокколі з фаршем:

1. Замаринуйте фарш, додавши соєвий соус, одну чайну ложку борошна і білого або чорного перцю. Чим довше м'ясо буде маринуватися - тим краще. Якщо часу зовсім немає, то можете фарш не маринувати.

2. Закип'ятіть воду, приправити сіллю, варіть броколі протягом 3-4 хвилин. Потім негайно злийте воду.

3. У гарячу сковороду додайте масло, нехай розтопиться. Обсмажте цибулю, потім часник. Якщо бажаєте гостренького, додайте перчика чилі. Покладіть фарш. Смажте, поки фарш не поміняє колір, поперчіть. Все перемішайте, додайте соєвий соус (замість солі), трохи води і ложку борошна для загустіння.

4. Викладіть брокколі на блюдо, зверху розподіліть фарш.

От і все! Тепер ви знаєте, як приготувати брокколі з фаршем - дуже ситне і поживне гаряче блюдо домашньої кухні. Страву можна подати з рисом. Приємного!

Схожі рецепти