Брокколі в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Вважаю, що прості рецепти - кращі для готування. Коли продукт, особливо овоч, не береться до сильних змін, виходить набагато смачніше. Також в продукті залишається багато вітамінів.
У рецепті нижче я розповім, як приготувати брокколі в сметанному соусі. Хотіла зробити для сім'ї повноцінне друга страва, тому додала курку. Ви можете спробувати і без неї, але, повірте, з нею набагато смачніше! Запечений зверху сир фарбує будь-який рецепт з овочами в соусі. Просто пальчики оближіть!
- Брокколі - 200 грам
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Твердий сир - 50 грам
- Куряче філе - 1 штука
- Каррі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Вода - 2 L
Поставте варитися воду в каструлі. Як тільки вона закипить, закиньте в неї брокколі, попередньо помиту і розібрану на суцвіття. Готуйте 10 хвилин.
Курку наріжте невеликими шматочками. Приправте її перцем, каррі і сіллю. Дайте трохи замаринувати м'яса, а потім відправляйте його на сковороду і смажте 5 хвилин з кожного боку.
До філе додайте брокколі, трохи потомите під кришкою. Коли страва буде майже готове, покладіть до нього сметану і натріть зверху сир.
Пару раз перемішайте всі інгредієнти, а потім дайте їм настоятися під кришкою без вогню пару хвилин. Подавайте блюдо гарячим.