Рецепт Брокколі в сметанному соусі фото

Брокколі в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Брокколі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Вважаю, що прості рецепти - кращі для готування. Коли продукт, особливо овоч, не береться до сильних змін, виходить набагато смачніше. Також в продукті залишається багато вітамінів.

Опис приготування:

У рецепті нижче я розповім, як приготувати брокколі в сметанному соусі. Хотіла зробити для сім'ї повноцінне друга страва, тому додала курку. Ви можете спробувати і без неї, але, повірте, з нею набагато смачніше! Запечений зверху сир фарбує будь-який рецепт з овочами в соусі. Просто пальчики оближіть!

  • Брокколі - 200 грам
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Твердий сир - 50 грам
  • Куряче філе - 1 штука
  • Каррі - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Вода - 2 L
брокколі в сметанному соусі - фото крок 1
Поставте варитися воду в каструлі. Як тільки вона закипить, закиньте в неї брокколі, попередньо помиту і розібрану на суцвіття. Готуйте 10 хвилин.
брокколі в сметанному соусі - фото крок 2
Курку наріжте невеликими шматочками. Приправте її перцем, каррі і сіллю. Дайте трохи замаринувати м'яса, а потім відправляйте його на сковороду і смажте 5 хвилин з кожного боку.
брокколі в сметанному соусі - фото крок 3
До філе додайте брокколі, трохи потомите під кришкою. Коли страва буде майже готове, покладіть до нього сметану і натріть зверху сир.
брокколі в сметанному соусі - фото крок 4
Пару раз перемішайте всі інгредієнти, а потім дайте їм настоятися під кришкою без вогню пару хвилин. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти