Рецепт Брізоль (простий рецепт) фото

Брізоль (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок , Ситний сніданок
Гарячі страви , Брізоль
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви любите щільно снідати, то вам точно сподобається таке блюдо як бризоль. Простий рецепт і трохи зусиль, а в результаті смачне і ситне блюдо, яке забезпечить вас енергією на весь день.

Опис приготування:

Брізоль - по суті яєчний млинець з начинкою всередині. Рецептів досить багато. Сьогодні хочу показати дуже простий і доступний рецепт брізолі з свинячого фаршу зі свіжими овочами. Буде потрібно лише збити яйця з борошном, вилити на сковорідку, зверху покласти фарш і обсмажити кілька хвилин. При подачі додайте свіжі овочі і радуйте свою сім'ю смачними і простими блюдом!

  • Фарш свинячий - 200 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Рослинно масло - 2 Ст. Ложки
1
Розбийте яйця в глибокий посуд, приправити сіллю, поперчіть і додайте борошно. Все гарненько збийте вінчиком до однорідності.
2
Фарсі сіль і poperčite, за бажанням додайте свої улюблені спеції.
3
На розігріту з рослинною олією сковороду влийте яєчну суміш щоб вона рівномірно розтеклася по всій поверхні.
4
Викладіть тонким шаром фарш на половину млинчика. Накрийте другою половинкою і обсмажте з кожного боку по 3-4 хвилини.
5
Помідори і огірки помийте і наріжте тонкими кружечками.
6
Готову страву доповніть овочами, піднявши одну половинку омлету.
7
Смачного!

Схожі рецепти