Брізоль (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите щільно снідати, то вам точно сподобається таке блюдо як бризоль. Простий рецепт і трохи зусиль, а в результаті смачне і ситне блюдо, яке забезпечить вас енергією на весь день.
Брізоль - по суті яєчний млинець з начинкою всередині. Рецептів досить багато. Сьогодні хочу показати дуже простий і доступний рецепт брізолі з свинячого фаршу зі свіжими овочами. Буде потрібно лише збити яйця з борошном, вилити на сковорідку, зверху покласти фарш і обсмажити кілька хвилин. При подачі додайте свіжі овочі і радуйте свою сім'ю смачними і простими блюдом!
- Фарш свинячий - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Рослинно масло - 2 Ст. Ложки
1
Розбийте яйця в глибокий посуд, приправити сіллю, поперчіть і додайте борошно. Все гарненько збийте вінчиком до однорідності.
2
Фарсі сіль і poperčite, за бажанням додайте свої улюблені спеції.
3
На розігріту з рослинною олією сковороду влийте яєчну суміш щоб вона рівномірно розтеклася по всій поверхні.
4
Викладіть тонким шаром фарш на половину млинчика. Накрийте другою половинкою і обсмажте з кожного боку по 3-4 хвилини.
5
Помідори і огірки помийте і наріжте тонкими кружечками.
6
Готову страву доповніть овочами, піднявши одну половинку омлету.
7
Смачного!