Рецепт Бретонська фар з чорносливом фото

Бретонська фар з чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Бразильська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Сухофрукти , Чорнослив , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , Для дітей
Випічка , Солодке , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Любителі пишної випічки з сухофруктами однозначно оцінять цей рецепт - тому раджу вам дізнатися, як приготувати бретонський фар з чорносливом. Це ніжний пиріг зі злегка кислими фруктами.

Опис приготування:

Тісто зі збитих яєць на молоці після випічки завжди виходить неймовірно повітряним і ніжним - таку випічку можна подавати навіть без чаю. Раджу вам додати в тісто трохи лікеру Бейліс - так воно придбає цікавий відтінок смаку. Замість чорносливу можна використовувати інші сухофрукти, головне, щоб їх було багато, так пиріг виходить смачніше і ароматні. Обов'язково стежте за тим, щоб пиріг добре пропікся, перевіряйте тісто дерев'яною шпажкою.

  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Олія - 100 грам
  • Чорнослив - 190 грам
  • Бейліс - 100 мілілітрів
  • Молоко - 1 літр
  • Яйце - 4 штуки
  • Ванілін - За смаком
  • Сіль - За смаком
бретонська фар з чорносливом - фото крок 1
1. Підготуйте форму діаметром 26 см, яйця збийте міксером з дрібкою сіль, поступово додаючи цукор. Збийте яйця до пишної світлої маси, додайте розтоплене і злегка остигле вершкове масло, Бейліс.
бретонська фар з чорносливом - фото крок 2
2. Добре перемішайте, додайте просіяне борошно і знову перемішайте масу міксером. Додайте тепле молоко і знову збийте до однорідності - тісто вийде дуже рідким.
бретонська фар з чорносливом - фото крок 3
3. Залиште тісто відпочити протягом 10-15 хвилин. Форму змастіть вершковим маслом, викладіть подрібнений чорнослив і залийте його тестом.
бретонська фар з чорносливом - фото крок 4
4. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 1 час. Смачного!

Схожі рецепти