Рецепт Бретонська пиріг фото

Бретонська пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дуже незвичайний пиріг з чорносливом. Начинка виходить ніжна, з вершковим смаком. Відмінний пиріг до недільного сніданку для всієї родини. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Своєю консистенцією пиріг схожий на щось середнє між запіканкою і суфле. Він шалено смачний в холодному вигляді. Приготуйте його своїм близьким. Дуже смачно!

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 80 грам
  • Борошно - 80 грам
  • Вершки 20% - 300 мілілітрів
  • Чорнослив - 200 грам
  • Сіль - 1 Щепоток
  • Ром - 30 грам
бретонська пиріг - фото крок 1
Насамперед замочіть чорнослив в ромі. В цей час збийте яйця з цукром в пишну піну, потім акуратно віночком вмішати муку.
бретонська пиріг - фото крок 2
Влийте вершки і перемішайте. Тісто вийде досить рідке.
бретонська пиріг - фото крок 3
Вилийте тісто у форму для випічки. Розкладіть по всій поверхні чорнослив. Поставте форму в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40-50 хвилин.
бретонська пиріг - фото крок 4
Готовий пиріг остудіть у формі і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти