Борщ зі сметаною і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте наваристий і смачний борщ зі сметаною і зеленню для своєї сім'ї. Таке ситне блюдо нікого не залишить голодним!
Наваристий і смачний борщ зі сметаною і зеленню - це відмінне блюдо для сімейного обіду або вечері. Скористайтеся моїм рецептом, щоб приготувати поживну страву для своїх рідних.
- Картопля - 250 грам
- Капуста - 300 грам
- Вода - 2, 5 L
- М'ясо куряче - 250 грам
- Буряк - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рослинна олія - 40 грам
- Оцет 9% - 0, 5 чайних ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Крем - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування борщу зі сметаною і зеленню.
Зваріть курячий бульйон. Промийте куряче м'ясо, залийте холодною водою і варіть 30 хвилин при середньому кипінні. Бульйон посоліть за смаком. Для борщу використовуйте будь-які частини курки: крила, гомілки або стегна. У готовий бульйон додайте нарізаний брусочками картоплю і варіть 5-7 хвилин.
Нашинкуйтекапусту і додайте в борщ. Варіть близько 10 хвилин.
Натріть на тертці буряк, обсмажте на невеликій кількості олії. Влийте трохи оцту, щоб буряк зберегла свій яскравий колір.
Додайте до буряка томатну пасту для смаку.
Перемішайте і тушкуйте 3-4 хвилини на тихому вогні.
Подрібніть цибулю і моркву. Лук наріжте невеликими кубиками, а морквину натріть на тертці.
На рослинному маслі обсмажити цибулю з морквою до м'якості.
Коли картопля і капуста стануть м'якими, додайте в борщ все обсмажені овочі.
Борщ перемішайте, додайте дрібно посічену свіжу зелень, доведіть до кипіння і вимкніть вогонь. Можна використовувати петрушку і кріп. Прикрийте каструлю кришкою і дайте борщу настоятися 15-20 хвилин.
Подавайте борщ зі сметаною. Приємного вам апетиту!