Соус зі сметаною і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Соус дуже простий і доступний. Подаю його до овочевих страв. Зробив лише невелику порцію, але можете подвоїти або потроїти для великої компанії. Розповім, як приготувати соус зі сметаною і зеленню.
Простий, швидкий і смачний соус. Ви можете регулювати кількість зелені за смаком. Соус чудово підходить для варених овочів або сирих, а також для чіпсів або других страв. Соус краще не готувати про запас, а безпосередньо перед подачею, тим більше, що процес займе всього кілька хвилин.
- Крем - 0, 5 склянки
- Лимонний перець - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Часниковий порошок - 1 щіпка
- Кріп - 1 Чайна ложка
1. У миску викладіть сметану, додайте до неї лимонний перець, сіль, часниковий порошок і перемішайте.
2. Візьміть кілька гілочок кропу і нарубати їх дуже дрібно.
3. Викладіть нарізану зелень в миску до сметані.
4. Ще раз гарненько змішайте всі інгредієнти.
5. Соус подавайте відразу ж після приготування.