Часниковий соус зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Я часто готую різні соуси. Під будь-який гаряче вони не будуть зайвими. Особливо коли немає часу довго стояти на кухні. Зварив до доповнення спагетті або картопля - і страва готова!
Ви можете прочитати в моєму рецепті про те, як приготувати часниковий соус зі сметаною. Він підходить до всього. До овочів, макаронів і м'яса. А як прекрасно він поєднується з запеченої рибою. Загалом, універсальна і пікантна підлива хороша з багатьма продуктами. Навіть просто на хліб її можна мазати.
- Крем - 1 Склянка
- Часник - 6 зубчиків
- Петрушка і кріп - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Промийте і висушіть зелень паперовим рушником. Дрібно її наріжте.
Chesnok чистий. Пропустіть його через Часничниці або ж порубати гострим ножем в дрібну крихту.
У сметану додайте сіль, перець, зелень і часник.
Добре перемішайте інгредієнти. Дайте соусу настояться минимум час. Потім знову перемішайте і подавайте до столу. Соус готовий!