Банановий пиріг зі сметаною заливкою
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний пиріг з банановим смаком, karamelyyu… Він просто тане в роті, ви обов'язково полюбите цей рецепт! Отже, дивіться, як приготувати банановий пиріг зі сметаною заливкою!
Якщо замінити білий цукор на коричневий, то пиріг буде мати красивий янтарний колір. Прекрасне поєднання несолодкого сметанного тіста і бананів в карамелі, обов'язково спробуйте! хай щастить!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 150 грам(100 г в тісто, 50 г для карамелі)
- Цукор - 100 грам(2 ст. L. В тісто, інше - для карамелі)
- Яйце - 1 штука
- Крем - 125 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Банан - 4 штуки
Підготуйте необхідні продукти. Приступимо!
Вершкове масло дістаньте з холодильника заздалегідь, щоб воно було м'яким, кімнатної температури. З'єднайте борошно з розпушувачем, цукром, яйцем, сметаною.
Вимішайте тісто до гладкості. Приберіть поки в холодильник.
Розтопіть 50 г вершкового масла, всипте цукор і смажте на слабкому вогні до утворення карамелі, це займе хвилин 5.
Банани звільніть від шкірки. Porež'te на 4 частини, як на фото.
Як тільки карамель буде готова, потрібно зібрати швидко пиріг, щоб вона не встигла застигнути. У форму вилийте карамель, зверху покладіть шматочки бананів щільно один до одного.
Залийте сметанним заливку, рівномірно розподіливши. Надішліть пиріг в гарячу духовку на 30 хвилин. Температура - 180-190 градусів.
Готовність перевірте зубочисткою. Поки пиріг гарячий, переверніть його на тарілочку. Остудіть і подайте до столу. Приємного!