Малиновий пиріг зі сметаною заливкою
(покроковий рецепт з фото)
Навіть холодної засніженої зими можна наповнити будинок літніми ароматами. Смачний і ніжний пиріг з малиною готується дуже просто. А ніжність сметанною заливки вас просто підкорить своїм смаком!
Для цього пирога я використовувала заморожені ягоди малини. Розморожувати їх попередньо не треба. Замість малини можна використовувати будь-які сподобалися вам ягоди. Пригощайтеся!
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Яйце - 2 штуки(1 шт. - в тісто, 1 шт. - в начинку)
- Борошно - 150 грам
- Малина - 150 грам
- Крем - 200 грам
- Крохмаль - 1 Ст. Ложок
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
Насамперед приготуйте тісто. Для цього збийте м'яке вершкове масло з цукром, додайте яйце і борошно. Замісити тісто.
Тісто розподіліть по дну рознімної форми для випічки, а також сформуйте бортики. Поставте в холодильник хвилин на 20.
Для начинки змішайте яйце, сметану, крохмаль і цукрову пудру.
Вилийте начинку на охолоджене тісто.
Викладіть ягоди малини, трохи утопите їх в начинці. Поставте пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів, з 40 хвилин.
Готовий пиріг остудіть у формі.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!