Рецепт Борщ з рибою фото

Борщ з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це простий і смачний варіант приготування пісного борщу підкорить вас з першої готування. Використовувати можна практично будь-яку рибу, беріть вашу улюблену! Я от взагалі використовую консерви.

Опис приготування:

Борщ з рибою готують найчастіше в період Посту, але це смачна страва, тому готувати його можна не тільки в дні Великого посту. Багато дуже люблять борщ з рибою. Як риби найчастіше береться консерва (кілька чи бички в томаті). Однак можна брати і будь-яку іншу рибку. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати борщ з рибою.

  • Картопля - 4 штуки
  • Буряк - 1 штука
  • Капуста - 200 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Кілька в томатному соусі або бички - 1 штука (банку)
  • Квасоля консервована - 1 штука (банку)
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 L
борщ з рибою - фото крок 1
Картопля очистіть від шкірки і наріжте кубиком. Помістіть картопля в каструлю. Залийте водою і поставте варитися на середньому вогні. Коли вода закипить, зніміть піну.
борщ з рибою - фото крок 2
2. Моркву натріть на крупній тертці.
борщ з рибою - фото крок 3
3. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте на невеликі кубики.
борщ з рибою - фото крок 4
4. На рослинному маслі обсмажте спочатку цибулю. Помішуйте, щоб нічого не пригоріло.
борщ з рибою - фото крок 5
5. Додайте до цибулі моркву, тушкуйте все разом 5 хвилин.
борщ з рибою - фото крок 6
6. На великій тертці натріть буряк. Додайте її в сковороду до овочів. Гасіть все разом 2-3 хвилини. Додайте томатну пасту і трохи води з основної каструлі, де вариться картопля (1-2 Половникова). Гасіть під кришкою овочі з буряком до м'якості. Вогонь маленький. Овочі повинні майже нудитися.
борщ з рибою - фото крок 7
7. Наша заправка для борщу буде ось такий.
борщ з рибою - фото крок 8
8. До киплячого картоплі (він вариться у нас на середньому вогні близько 10-15 хвилин) додайте нашатковану капусту. Варіть 10 хвилин.
борщ з рибою - фото крок 9
9. Заправку для борщу додайте в основну каструлю. Відкрийте банку з рибою. Вміст банки разом з соусом додайте в киплячий борщ.
борщ з рибою - фото крок 10
10. Відкрийте банку з квасолею. Додайте її разом з соусом в борщ. Довести до готовності Borsa, щоб всі овочі дійшли і стали м'якими. Додати сіль Borsa, поперчіть за смаком. Вимкніть. Подайте борщ до столу. Я подаю такий борщ завжди зі сметаною, а в період посту - з пісним майонезом.

Схожі рецепти