Рецепт Борщ на кефірі холодний фото

Борщ на кефірі холодний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Молочні продукти , Огірок , Кефір
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід
Борщ , Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Літня пора в розпалі, а яке літо без борщу або окрошки? ! У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати борщ на кефірі холодний. Рецепт дивно простий і корисний для вашого організму.

Опис приготування:

Такий борщ відмінно освіжить вас в літню пору. Мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати борщ на кефірі холодний без праці і клопоту.

Особливо такий борщ приємно готувати на дачі, коли зібрав з грядки свої огірки і зелень.

Важливо відмітити, що запечена буряк має неповторний смак і аромат, але ви також можете і відварити буряк.

Перед подачею прикрасьте борщ свіжою зеленню і половинками яйця.

Смачного!

  • Кефір - 1, 5 L
  • Буряк - 500 грам
  • Огірок - 3 штуки
  • Яйця - 8 штук
  • Кріп - 1 пучок
  • Зелена цибуля - 5 Пучков
  • Сіль і цукор - За смаком
1
Духовку розігрійте до 190 градусів.
2
Буряк загорніть в кілька шарів фольги і запікайте близько 1 годину. Остудіть і натріть на крупній тертці.
3
Перекладіть буряк в каструлю. Налийте холодної води так, щоб вона покривала овоч. Доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні 5 хвилин.
4
Борщ остудіть і поставте в холодильник на 1 час.
5
Яйця відварити круто і поріжте дрібно, з огірків зніміть шкірку, самі огірки також дрібно поріжте або натріть на крупній тертці. Зелень дрібно поріжте.
6
У холодний борщ опустіть огірки, яйця і зелень, залийте холодним кефіром. Додати сіль за смаком.

Схожі рецепти