Рецепт Bonskij вир фото

Bonskij вир
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви зібралися скинути зайву вагу і очистити організм, але при цьому не голодувати, то бонская суп ідеальний для вас. Дуже смачний, корисний і простий у приготуванні суп можна готувати кожен день.

Опис приготування:

Якщо ви сидите на дієті і бережете своє здоров'я, то бонская суп - це те, що вам потрібно. По суті, бонская суп - це густий овочевий суп, який ви можете підлаштовувати під себе, додаючи ті чи інші овочі. Сьогодні я хочу вам запропонувати один з рецептів приготування бонская супу. Ароматний, легкий, але ситний, густий і дуже смачний суп позбавить вас від голоду і додасть сил на весь день. А ще він корисний, адже готується дуже швидко, значить в овочах зберігаються вітаміни.

  • Белокачаная капуста - 100-200 грам
  • Кольорова капуста - 100 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Спаржева квасоля - 100 грам
  • Молодий кабачок - 100 грам
  • Морква - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Перець чилі - 1/2 штуки
  • Кунжутне або оливкове масло - 2-3 Ст. Ложок
  • Петрушка - 1/3 пучка
  • Стебла селери - 1 штука
  • Морська сіль - 1-2 Щепоток
Bonskij вир - фото крок 1
Білокачанну капусту шаткуємо тонко, морква, цибуля і кабачок чистимо від шкірки. Кабачок очистимо і від насіння, якщо потрібно.
Bonskij вир - фото крок 2
Морква нарізаємо на тонкі кружальця, а перець чилі нарізаємо дуже дрібно.
Bonskij вир - фото крок 3
Селера миємо й нарізаємо дрібними шматочками.
Bonskij вир - фото крок 4
Кабачок нарізаємо кубиками, а цибуля - півкільцями.
Bonskij вир - фото крок 5
У підсоленій киплячій воді відваріть брокколі, кольорову капусту і спаржеву квасолю (всього 1 хвилину). Потім наріжте дрібними шматочками.
Bonskij вир - фото крок 6
Розігріваємо в воке кунжутне масло і по черзі кладемо овочі: часник, капусту, морква, селера, кабачок, цибуля, чилі і відварені овочі.
Bonskij вир - фото крок 7
Смажимо овочі на сильному вогні хвилин 5-7, не забуваємо помішувати. Потім наливаємо овочевий бульйон, робимо маленький вогонь, накриваємо кришкою і готуємо 5 хвилин.
Bonskij вир - фото крок 8
Бонская суп готовий. Прикрашаємо його листочками петрушки і приступаємо до дегустації.

Схожі рецепти