Bonskij вир
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.
Якщо ви зібралися скинути зайву вагу і очистити організм, але при цьому не голодувати, то бонская суп ідеальний для вас. Дуже смачний, корисний і простий у приготуванні суп можна готувати кожен день.
Опис приготування:
Якщо ви сидите на дієті і бережете своє здоров'я, то бонская суп - це те, що вам потрібно. По суті, бонская суп - це густий овочевий суп, який ви можете підлаштовувати під себе, додаючи ті чи інші овочі. Сьогодні я хочу вам запропонувати один з рецептів приготування бонская супу. Ароматний, легкий, але ситний, густий і дуже смачний суп позбавить вас від голоду і додасть сил на весь день. А ще він корисний, адже готується дуже швидко, значить в овочах зберігаються вітаміни.
- Белокачаная капуста - 100-200 грам
- Кольорова капуста - 100 грам
- Брокколі - 100 грам
- Спаржева квасоля - 100 грам
- Молодий кабачок - 100 грам
- Морква - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Перець чилі - 1/2 штуки
- Кунжутне або оливкове масло - 2-3 Ст. Ложок
- Петрушка - 1/3 пучка
- Стебла селери - 1 штука
- Морська сіль - 1-2 Щепоток
Білокачанну капусту шаткуємо тонко, морква, цибуля і кабачок чистимо від шкірки. Кабачок очистимо і від насіння, якщо потрібно.
Морква нарізаємо на тонкі кружальця, а перець чилі нарізаємо дуже дрібно.
Селера миємо й нарізаємо дрібними шматочками.
Кабачок нарізаємо кубиками, а цибуля - півкільцями.
У підсоленій киплячій воді відваріть брокколі, кольорову капусту і спаржеву квасолю (всього 1 хвилину). Потім наріжте дрібними шматочками.
Розігріваємо в воке кунжутне масло і по черзі кладемо овочі: часник, капусту, морква, селера, кабачок, цибуля, чилі і відварені овочі.
Смажимо овочі на сильному вогні хвилин 5-7, не забуваємо помішувати. Потім наливаємо овочевий бульйон, робимо маленький вогонь, накриваємо кришкою і готуємо 5 хвилин.
Бонская суп готовий. Прикрашаємо його листочками петрушки і приступаємо до дегустації.