Бланкет з телятини

Бланкет з телятини
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Бланкет — пречудове блюдо, відноситься до французької національної кухні. Готується бланкет з ніжного телячого м'яса. До столу подається з смачним соусом. Блюдо підходить для святкового застілля!

опис приготування:

Перед вами — класичний рецепт приготування Бланкета з телятини. Блюдо вважається дуже популярним у Франції, тепер набирає популярність і у нас. Завдяки своєму незвичайного виду і смакових якостях, бланкет можна подавати на святковий стіл. хай щастить!

  • Телятина— 1 кілограм
  • морква— 2 штуки
  • Luk-salotų— 2 штуки
  • печериці— 200 грам
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 80 грам
  • вершки— 100 мілілітрів
  • жовток курячий— 2 штуки
  • петрушка— За смаком
  • каперсами— 2 Ст. ложки
  • букет гарні— 1 штука
Бланкет з телятини - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промиваємо і очищаємо.

Бланкет з телятини - фото крок 2 М'ясо крупно нарізаємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді 1,5-2 годину.

Бланкет з телятини - фото крок 3 Додаємо букет гарні, порізані крупно печериці, морква і шалот. готуємо ще 20 хвилин.

Бланкет з телятини - фото крок 4 У великій каструлі розтопіть вершкове масло, змішане з борошном. Прогрійте кілька хвилин і потихеньку введіть в бульйон. Доведіть його до кипіння, млоїте на повільному вогні 40 хвилин. для 5 хвилин до кінця введіть в бульйон вершки, змішані з жовтками.

Бланкет з телятини - фото крок 5 додайте каперси, подрібнену петрушку, сіль і перець за смаком. Букет гарні одружений. Смачного!

Схожі рецепти

Антрекот з телятини

Антрекот з телятини

Антрекот з телятини смажиться в сковороді на швидкому вогні до золотистої скоринки. Можна м'ясо обваляти в борошні, а можна цього і не робити. головне — вибрати велику температуру смаження. поїхали! опис приготування: Як приготувати антрекот з телятини? 1. м'ясо промийте. Просушіть паперовим р...

читати далі
Азу з телятини

Азу з телятини

татарська кухня — це щось особливе з області кулінарії, в тому плані, що всі національні страви мають особливим колоритом і смаковими якостями. Пропоную рецепт смачного азу з телятини. опис приготування: Ви обов'язково повинні знати, як приготувати азу з телятини в домашніх умовах. Ця страва, ...

читати далі
Біфштекс з телятини

Біфштекс з телятини

Біфштекс з телятини готується в сковороді (найкраще в сковороді-гриль) дуже просто. Спочатку шматочки м'яса обсмажуються з двох сторін, а потім їх треба згасити в соусі. Подаються з салатом, рисом. опис приготування: Як приготувати біфштекс з телятини? 1. телятину промийте, наріжте на шматочки...

читати далі
Борщ з телятини

Борщ з телятини

суп, борщ, розсольник - це одні з найпопулярніших перших страв в нашій країні. Особливе місце займає рецепт страви, як приготувати борщ з телятини. Він вийдуть в міру жирним і наваристим. опис приготування: Одним з кращих рішень для першої страви буде саме борщ. Його готують на основі різних с...

читати далі
Бажання з телятини

Бажання з телятини

Смачна і ароматна буженина у вас на столі. погодьтеся, звучить апетитно? Так чому б не приготувати її у себе вдома, адже це дуже просто. Потрібен лише хороший шматочок телятини! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування буженини з телятини. Вам знадобиться шматок телятини...

читати далі