Рецепт Бланкет з телятини фото

Бланкет з телятини
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Телятина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Бланкет - пречудове блюдо, відноситься до французької національної кухні. Готується бланкет з ніжного телячого м'яса. До столу подається з смачним соусом. Блюдо підходить для святкового застілля!

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування Бланкета з телятини. Блюдо вважається дуже популярним у Франції, тепер набирає популярність і у нас. Завдяки своєму незвичайного виду і смакових якостях, бланкет можна подавати на святковий стіл. Хай щастить!

  • Телятина - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Печериці - 200 грам
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Жовток курячий - 2 штуки
  • Петрушка - За смаком
  • Каперсами - 2 Ст. Ложки
  • Букет гарні - 1 штука
бланкет з телятини - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промиваємо і очищаємо.
бланкет з телятини - фото крок 2
М'ясо крупно нарізаємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді 1, 5-2 годину.
бланкет з телятини - фото крок 3
Додаємо букет гарні, порізані крупно печериці, морква і шалот. Готуємо ще 20 хвилин.
бланкет з телятини - фото крок 4
У великій каструлі розтопіть вершкове масло, змішане з борошном. Прогрійте кілька хвилин і потихеньку введіть в бульйон. Доведіть його до кипіння, млоїте на повільному вогні 40 хвилин. Для 5 хвилин до кінця введіть в бульйон вершки, змішані з жовтками.
бланкет з телятини - фото крок 5
Додайте каперси, подрібнену петрушку, сіль і перець за смаком. Букет гарні одружений. Смачного!

Схожі рецепти