Биточки
(покроковий рецепт з фото)
Биточки з підливою - смачне м'ясне блюдо для повсякденного вечері. Приготувати їх можна з будь-якого м'яса, птиці і навіть риби. На гарнір підійдуть спагетті або овочевий салат.
Биточки можна приготувати прості або з начинкою. Сьогодні я поділюся рецептом як приготувати биточки без начинки в томатної підливі. Для приготування таких биточків я візьму індичку - корисне і дієтичне м'ясо. Гасити биточки будемо в кисло-солодкого підливі з помідорів, додамо ароматний часник і пряні трави. Смачні та ароматні биточки готові! Якщо вирішите приготувати биточки з начинкою, додайте в середину кожного невеликий шматочок сиру.
- Індичка фарш - 450 грам
- Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1/2 склянки
- Сир твердих сортів - 40 грам
- Петрушка - 1 пучок
- Орегано сушений - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Томати у власному соку - 800 грам
- Часник - 2 зубчики
- Червоний гострий перець - 1 щіпка
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Базилік - 1 пучок
- Рослинно масло - 1 Ст. Ложка
1
Для початку приготуйте підливу. Розігрійте сковороду, налийте олію і обсмажте в ньому почищений часник і червоний перець.
2
Помідори покладіть в чашу блендера і подрібніть до однорідності. Додайте в сковороду до часнику.
3
Додайте томатну пасту, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 10 хвилин.
4
Поки підлива готуватися, зробіть биточки. До фаршу з індички додайте натертий сир, орегано, дрібно нарізану петрушку.
5
Панірувальні сухарі змішайте з молоком і яйцем, ретельно перемішайте.
6
З'єднайте разом фарш і молочно-яєчну суміш, сіль і poperčite. Далі потрібно вимісити щільний і пружний фарш.
7
Вологими руками сформуйте з фаршу битки круглої форми. Акуратно додайте биточки в сковороду з підливою.
8
Ви миєте суки в підвалах 10-15 хвилин на середньому вогні. При подачі посипте зверху базиліком.