Рецепт Биточки фото

Биточки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Биточки

Биточки з підливою - смачне м'ясне блюдо для повсякденного вечері. Приготувати їх можна з будь-якого м'яса, птиці і навіть риби. На гарнір підійдуть спагетті або овочевий салат.

Биточки можна приготувати прості або з начинкою. Сьогодні я поділюся рецептом як приготувати биточки без начинки в томатної підливі. Для приготування таких биточків я візьму індичку - корисне і дієтичне м'ясо. Гасити биточки будемо в кисло-солодкого підливі з помідорів, додамо ароматний часник і пряні трави. Смачні та ароматні биточки готові! Якщо вирішите приготувати биточки з начинкою, додайте в середину кожного невеликий шматочок сиру.

  • Індичка фарш - 450 грам
  • Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 1/2 склянки
  • Сир твердих сортів - 40 грам
  • Петрушка - 1 пучок
  • Орегано сушений - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Томати у власному соку - 800 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоний гострий перець - 1 щіпка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Базилік - 1 пучок
  • Рослинно масло - 1 Ст. Ложка
1
Для початку приготуйте підливу. Розігрійте сковороду, налийте олію і обсмажте в ньому почищений часник і червоний перець.
2
Помідори покладіть в чашу блендера і подрібніть до однорідності. Додайте в сковороду до часнику.
3
Додайте томатну пасту, накрийте кришкою і тушкуйте протягом 10 хвилин.
4
Поки підлива готуватися, зробіть биточки. До фаршу з індички додайте натертий сир, орегано, дрібно нарізану петрушку.
5
Панірувальні сухарі змішайте з молоком і яйцем, ретельно перемішайте.
6
З'єднайте разом фарш і молочно-яєчну суміш, сіль і poperčite. Далі потрібно вимісити щільний і пружний фарш.
7
Вологими руками сформуйте з фаршу битки круглої форми. Акуратно додайте биточки в сковороду з підливою.
8
Ви миєте суки в підвалах 10-15 хвилин на середньому вогні. При подачі посипте зверху базиліком.

Схожі рецепти