Біфштекс на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Біфштекс на сковороді смажиться не більше 10 хвилин. Звичайно, яловичину (а справжній біфштекс готується саме з яловичини) треба вибирати свіжу і високої якості. Ще нам знадобиться сіль, перець, олія.
Сковорода для біфштекса може бути звичайна або гриль. На сковороді-гриль біфштекс, по-моєму, виходить більш смачним і, за рахунок гратчастої поверхні, красивим.
Отже, як приготувати біфштекс на сковороді?
1. М'ясо промийте, наріжте шматочками по 4 см. Бажано використовувати вирізку.
2. Кожен шматок треба гарненько посолити і поперчити свіжомеленим чорним перцем.
3. Масло влийте в сковороду і гарненько розігрійте її. А можна масло в сокороду не лити, а пензликом змастити маслом м'ясо.
4. Смажте біфштекси по 2-4 хвилини з кожного боку. Чи не протикати виделкою, перевертайте за допомогою лопатки. Біфштекс з кров'ю вийде, якщо будете смажити його по 2 хвилини з кожного боку. М'ясо середньої прожарювання смажиться по 3-4 хвилини з кожного боку.
5. Викладіть біфштекси на тарілку і дайте відпочити. Додайте улюблений гарнір і подавайте.
Біфштекс на сковороді готовий!
Смачного!
- Яловичина - 600 грам
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Отже, як приготувати біфштекс на сковороді?
1. М'ясо промийте, наріжте шматочками по 4 см. Бажано використовувати вирізку.
2. Кожен шматок треба гарненько посолити і поперчити свіжомеленим чорним перцем.
3. Масло влийте в сковороду і гарненько розігрійте її. А можна масло в сокороду не лити, а пензликом змастити маслом м'ясо.
4. Смажте біфштекси по 2-4 хвилини з кожного боку. Чи не протикати виделкою, перевертайте за допомогою лопатки. Біфштекс з кров'ю вийде, якщо будете смажити його по 2 хвилини з кожного боку. М'ясо середньої прожарювання смажиться по 3-4 хвилини з кожного боку.
5. Викладіть біфштекси на тарілку і дайте відпочити. Додайте улюблений гарнір і подавайте.
Біфштекс на сковороді готовий!
Смачного!